nici copilul cat a fost in viata si nici cumnatul nu si-au manifestat dorinta de a intra in masa succesorala in acesti ani. Acum dupa atata vreme de la moartea sorei, a parintilor si a copilului lor a venit cu aceasta procura.
dar nici copilul si nici cumnatul nu si-a manifestat in nici o forma vointa de -a intra in masa succesorala, acum dupa atatia ani de la moartea sorei, a copilului lui si a parintilor mei a venit el cu procura.
parintii mei au murit in 2001 sora mea ia- facut sotului ei o procura prin care ii da dreptul de a intra in masa succesorala, intre timp sora mea a murit acum trei ani, dupa care a murit si unicul lor copil la 6 luni, intrebarea este daca din 2001 nu au folosit procura si nu au dezbatut succesiunea, procura mai ramane valabila intr-un eventuala proces in care eu vreau sa raman unicul mostenitor?
Din partea unui frate este cumnata si copilul, iar din cealalta parte nu exista decat un cumnat, restul sunt morti. La moartea parintilor era in viata o sora care a murit ulterior. La moartea mamei care s-a stins ultima, nu a participat nimeni nici macar sora care era in viata iar ca si cheltuieli nici nu poate fi vorba ca ar fi contribuit in toti acesti ani. Cumnatul din partea sorei decedate si-a manifestat dorinta de a actiona in justitie dupa atatia de la moartea parintilor dar si a sorei mele care a murit acum 3 ani, lucru care m-a speriat.
In urma decesului parintilor am ramas unicul copil in viata, noi finnd trei frati. In urma celorlalti doi frati decedati au drept de mostenire sotii lor.Parintii mei au decedat in urma cu 10 ani si nu s-a facut succesiunea. De toate bunurile m-am ocupat eu cumnatii mei neiteresandu-se deloc.Acum vreau sa deschid actiune pentru a deveni unic mostenitor deoarece am inteles ca daca timp de 6 luni nici un posibil mostenitor nu isi asuma partea de mostenire pierde acest drept.Ce sanse am si ce ma sfatuiti sa fac?