buna ziua.daca am avut un proces,cu mama unei fete,in care am iesit nevinovat de act sexual cu o minora.minora fiind fiica respectivei mame.,si vorbesc cu ea(minora) la telefon si inca ne mai intalnim.mi se poate intampla ceva?ea are acum 15 ani.am facut si sex deja.eu am 19 ani.
buna ziua din nou si .va multumesc pentru raspunsuri,si imi cer scuze ca nu am formulat corect. am dat de la inceput cu buletinul si cu contract,si patronul stia,deci el mi-a spus sa dau asa marfa,altfel nu m-ar fi lasat doi ani sa tot dau asa.bineinteles ca,in lipsa colegei,care mergea la tigara,mai facturam si eu.fiecare produs pe care l-am dat,a fost platit cu prima rata,iar restul nu mai se platea.clientii nu mai veneau cu banii din diverse motive,oricat am insistat asupra lor. ar fii o idee buna sa ma inteleg cu patronul si sa-i platesc lipsa de bani in rate?sau asta e un fel de recunoastere si ma pot infunda mai tare?
buna ziua.am fost angajat la un magazin de electronice ca sef de magazin,si aveam o sub alterna care incasa banii si facea facturile,eu ocupandu-ma de marfa si de asistenta clientilor.am 10 clase.patronul mi-a dat voie sa dau marfa doar cu buletinul si cu contract.acum nu mai lucrez acolo.am incheiat un stoc,a iesit cu lipsa 5000 lei.acum sunt cercetat pentru delapidare.banii reies din contracte dar clientii nu au mai pplatit..acum am doua intrebari
1.nu ar trebuii sa fie cercetata si colega?
2.ma incadrez in sfera acestei infractiuni?