Sunt din Oradea si in data de 16.06.2010 am fost implicat intr-un accident rutier unde am fost parte vatamata.Am fost lovit din spate, in intersectie... persoana care a fost vinovata si-a recunoscut vina, am facut "Constatarea amiabila" si gata.
Acuma problema este ca masina mea a suferit "leziuni" destul de grave si s-ar putea sa nu mai poata fi reparata.Detin o Dacia 1310... iar societatea de asigurari la care a avut soferul vinovat contract mi-au spus ca imi pot da dauna totala 1700 RON sau incearca sa o faca dar s-ar putea ca reparatiile sa sara de aceasta suma, iar restul sa suport eu din buzunarul meu.
Mi-au spus cei de la centrul de daune ca pot sa vorbesc cu soferul vinovat sa ma despagubeasca daca suma de reparatii depaseste acoperirea lor si daca nu vrea,... sa fac o plangere la politie pentru distrugere (mi-au spus ei acolo mai multe, dar nu retin exact).
Nu mi se pare corect nici pentru mine care am fost lezat sa aud asa ceva si nici pentru persoana care a incheiat RCA la ei.
Ce pot sa fac in acest sens?! Va rog frumos sa ma ajutati, nu vreau sa-i fac nici acelei persoane vreun "rau" spunandu-i de plangeri, etc... si daca as putea recupera masina sau "ceva mai bine" de la societatea de asigurari.
Va Multumesc anticipat.
Doru.Oradea.