avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Activitate aden

Activitate aden

va rog sa-mi spuneti daca pot cesiona creantele unei firme aflate in stadiul de deschidere a falimentului in termenul legal pt recurs si ce conditii trebuie sa indeplineasca firma care preia creantele.MULTUMESC MULT
Buna ziua.Am o firma intrata in insolventa in ian.2009.La15.06.2010 la cererea administratorului judiciar s-a deschis procedura de intrare in faliment conform art.107 lit.a lit.c--pt ca nici una dintre parti nu a depus un plan de reorganizare-- .Va rog sa-mi spuneti daca si in ce termen pot sa depun recurs ,daca in aceasta situatie mai pot sa depun plan de organizare sau sa obtin un termen de 60 pt. plata integrala a creantelor din care au mai ramas de achitat 20130ron. Va multumesc.
buna seara.va rog daca poate cineva sa-mi spuna daca pot sa fac recurs sau contestatie la sentinta de deschidere a falimentului din 15.06.2010 (firma fiind in insolveta din 2009) avind o datorie de 23 mii ron,din care am platit pana acum 15% si pot plati diferenta in 3 luni.Vreau sa-mi salvez firma.VA multumesc.