avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... cesionarea de creante
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cesionarea de creante

va rog sa-mi spuneti daca pot cesiona creantele unei firme aflate in stadiul de deschidere a falimentului in termenul legal pt recurs si ce conditii trebuie sa indeplineasca firma care preia creantele.MULTUMESC MULT
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 00:05, 22 Iunie 2010
Buna seara .
Puteti,dar numai cu instiintarea prealabila si aprobarea lichidatorului judiciar si a creditorilor .

Marius Bote .
Precizati situatia reala: doriti sa cedati unei terte persoane o creanta a unei SC in lichidare ?
Lichidatorul si Comitetul creditorilor sunt cei care pot aproba tranzactia, dreptul de administrare al administratorilor fiind ridicat.
Ultima modificare: Marți, 22 Iunie 2010
legalmgm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment lalac lalac Care sunt costurile pt deschiderea procedurii de intrare in faliment a unei sc care are datorii la bugetul de stat (impozit forfetar)? Cine plateste onorariul ... (vezi toată discuția)
Actionar unic si administrator 120656 120656 Buna seara, am o firma la care sunt actionar unic si am fost administrator. Firma are datorii la 2 banci si la distribuitori si a intrat in insolventa, ... (vezi toată discuția)
Faliment in timpul reorganizarii pati pati Buna ziua, Avand in vedere art. 105 alin.1 din L.85/2006, as vrea sa stiu in ce conditii un creditor poate cere falimentul debitorului, atata timp cat planul ... (vezi toată discuția)