Buna ziua!
Am vandut in urma cu 3 ani o Skoda , fara sa o radiez si de la politie, am scos-o doar de la financiar.In urma cu un an am primit o amenda pentru acea masina (pentru stationare in spatiu nepermis).De proprietarul masinii nu am cum sa dau si nu stiu cum as putea sa procedez.
Cei de la politie mi-au spus ca singura varianta e ca noul proprietar sa o inmatriculeze, ca eu nu o pot radia.Dar mi se pare absurd sa astept dupa el si sa nu pot face nimic.
Astept un sfat de la dvs.
Multumesc!
Plangerea la Judecatoria din Baia Mare trebuie sa o fac personal? Avand in vedere ca eu sunt din Bucuresti, un drum dus-intors cred ca ma duce mai mult decat amenda.
Multumesc!
Buna ziua!
Am o problema in care sper ca ma puteti ajuta. Zilele trecute am mers sa radiez o masina si m-am trezit ca am o amenda din iunie 2009 pentru o skoda vanduta si radiata din septembrie 2008. Procesul verbal era intocmit in BaiaMare, pentru parcare pe spatiu verde. Eu am radiat acea masina, nu am platit impozit pt ea in perioada 2008-2010 si nu inteleg de ce amenda mi-a fost trimisa mie.
va rog mult sfatuiti-ma unde si cui sa ma adresez.
Multumesc!