Buna ziua!
Am o problema in care sper ca ma puteti ajuta. Zilele trecute am mers sa radiez o masina si m-am trezit ca am o amenda din iunie 2009 pentru o skoda vanduta si radiata din septembrie 2008. Procesul verbal era intocmit in BaiaMare, pentru parcare pe spatiu verde. Eu am radiat acea masina, nu am platit impozit pt ea in perioada 2008-2010 si nu inteleg de ce amenda mi-a fost trimisa mie.
va rog mult sfatuiti-ma unde si cui sa ma adresez.
Multumesc!
Nu am inteles daca ati vandut autoturismul in 2008, sau doar ati radiat respectivul autoturism.
In situatia in care nu ati primit procesul vebal de contraventie, va sugerez sa va adresati Politiei din Baia Mare pentru a va comunica un exemplar al procesului verbal de contraventie.
Dupa primirea acestuia, puteti sa va adresati Judecatoriei Baia Mare cu plangere impotriva acestui PV, chiar daca intervalul de timp scurs intre emiterea PV si primirea acestuia este destul de mare.
In plangere aratati ca ati instrainat autoturismul (dupa cum am inteles) in anul 2008 si ca nu dvs sunteti persoana are ati parcat pe spatiul verde.
Av. Mihai Vaduva
Plangerea la Judecatoria din Baia Mare trebuie sa o fac personal? Avand in vedere ca eu sunt din Bucuresti, un drum dus-intors cred ca ma duce mai mult decat amenda.
Multumesc!