da,asta am inteles-o .dar din cate stiu este foarte usor sa pierzi chiar daca ai dreptate daca nu respecti procedura,si nu stiu ce dovezi ar mai trebui sa anexez la cererea de chemare in judecata,trebuie cumva sa anexez CIM sau alte acte?
buna ziua,povestea mea arata in scurt asa:in urma refuzurilor repetate de a executa unele ordine abuzive ale angajatorului,mi s-a desfacut CIM cu art.65(1).am facut o cerere cu nr. de inregistrare catre angajator pt. a-mi plati un salar compensator conform CCMUN ,fapt care nu s-a intamplat,si de asemeni am cerut sa mi se achite in totalitate tichetele de masa pe perioada preavizului,in care am lucrat 10 zile cate 8 ore la cererea angajatorului,fapt pt. care acesta a binevoit sa-mi dea doar 10 tichete in loc de 20.la ITM mi s-a spus ca firma nu e obligata sa imi acorde acel salar si au refuzat sa primeasca sesizarea mea.acum vreau sa-mi actionez angajatorul in instanta pt. recuperarea tichetelor si pt. a-mi primi salariul compensator,si as dori sa stiu cam ce acte doveditoare ar trebui sa atasez la cererea de chemare in judecata,dat fiind faptul ca nu imi permit un avocat.mentionez ca firma desi are 100 de angajati nu exista CCM valabil,sau cel putin asa mi s-a transmis verbal cand am cerut sa mi se prezinte CCM.va rog mult ajutati-ma cu un sfat,chiar nu vreau sa ii dau satisfactie patronului!!si chiar as fi curios,pt. cei de la ITM nu exista nici o metoda de a-i reclama?eu am impresia ca toti de acolo sunt ori numiti politic,ori prin nepotism,prea mult neprofesionalism si incompetenta in acest organism care se presupune ca ar trebui sa ne mai si apere drepturile