avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Activitate zaha florina

Activitate zaha florina

Răspuns la discuția cartea de munca
gestiune nu am avut ea nu a facut inventar la magazin de 2 ani
Răspuns la discuția cartea de munca
La Hunedoara nu ma pot duce ca are pile dar ma voi duce la Deva am luat saptamina asta cu cineva de la itm din Deva si mi- a spus daca in decurs de 5 zile nu imi inchide cartea sa fac o sesizare la ei.Eu ma gindesc sa o dau si in judecata pentru calomnie ca a spus niste vorbe ca mi-e mie rusine sa le spun.Va multumesc ca mi-ati raspuns as repede.
Discuție cartea de munca
buna seara numele meu este Florina si pina de curind am lucrat intr-un magazin de
cartier cu carte de munca.Totul a inceput faceam scoala de soferi si vorbisem cu patroana sa-mi faca 2 ore de dimineata si eu ramineam peste program 2 ore si a zis ca imi face .Citeva zile nu mi-a zis nimic dupa aceea a inceput scandalul ,acuzatii de tot felul si ma-m certat cu ei si le-am spus sa-si caute alta fata ca eu nu mai vin sa-mi dar le-am dat termen 2 luni dupa citeva zile mia spus sa-i aduc cererea de lichidare la zi cu data de 10 iunie iar din 11 nu m-am mai dus la munca .cind ma-m dus la camera de munca in 18 nu mi-a incheiat situatia.Astazi sa aflu ca a spus la cineva ca daca incerc sa caut de munca ea va face tot posibilul sa nu ma angajez.Am nevoie de un sfat.Va multumesc.