La Hunedoara nu ma pot duce ca are pile dar ma voi duce la Deva am luat saptamina asta cu cineva de la itm din Deva si mi- a spus daca in decurs de 5 zile nu imi inchide cartea sa fac o sesizare la ei.Eu ma gindesc sa o dau si in judecata pentru calomnie ca a spus niste vorbe ca mi-e mie rusine sa le spun.Va multumesc ca mi-ati raspuns as repede.
buna seara numele meu este Florina si pina de curind am lucrat intr-un magazin de
cartier cu carte de munca.Totul a inceput faceam scoala de soferi si vorbisem cu patroana sa-mi faca 2 ore de dimineata si eu ramineam peste program 2 ore si a zis ca imi face .Citeva zile nu mi-a zis nimic dupa aceea a inceput scandalul ,acuzatii de tot felul si ma-m certat cu ei si le-am spus sa-si caute alta fata ca eu nu mai vin sa-mi dar le-am dat termen 2 luni dupa citeva zile mia spus sa-i aduc cererea de lichidare la zi cu data de 10 iunie iar din 11 nu m-am mai dus la munca .cind ma-m dus la camera de munca in 18 nu mi-a incheiat situatia.Astazi sa aflu ca a spus la cineva ca daca incerc sa caut de munca ea va face tot posibilul sa nu ma angajez.Am nevoie de un sfat.Va multumesc.