avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate r.roxyk

Activitate r.roxyk

Răspuns la discuția legea tranzitie
tranzitiei.....
Discuție legea tranzitie
stie cineva de legea tranzitie privind codul penal???.......
Răspuns la discuția eliberare conditionata
cu siguranta am s-a consult un avocat.........dar n-au trecut decat 9 luni......iar aici incerc sa m-a informez.....daca ar putea mai devreme decat data stabilita de lege s.a aplice pt liberare conditionata............
pentru ca dupa aceiasi periodata de timp isi ispaseste si pedeapsa chiar cu un nr x in minus pt munca prestata..........fara applicarea cererei de liberare conditionata............iar liberarea conditionata ar trebui sa se poata aplica si mai devreme nu?.....#-o.........:-??
helooowwww.............n-am zis ca sta in camera si nu face nimic...........am zis ca are un comportament bun......si chiar face cereri pt toate activitatile inclusiv pt munca si .....munceste atunci cand este......pt ca nu in toate penitenciarele exista locuri de munca frecvente......depinde si de oras..............in fine.....
multumesc....tare mult#-o
nu are multe zile castig......ca nu mai este zi pe zi.... dar ce-am intrebat eu e.....la situatii speciale nu poate fi luata in consideratie buna purtare.......sustinuta de alte lucruri???
in afara starii de sanatate....ceea ce este o situatie speciala.......faptul ca da dovezi temeinice de indreptare.....ca n-a mai avut antecedente.....ca firma la care a lucrat il reangajeaza...fapt ce demonstreaza ca se poate reintegra in societate.......poate fi o situatie speciala?.......poate fi liberat inainte de 2/3 din pedeapsa pentru buna purtare......tinand cont ca nici n-a mai avut probleme????
sunt constienta ca cererea se poate si repinge......dar am auzit cazuri carora li s-a acceptat cererea de eliberare conditionata de catre instanta inainte de implinirea termenului stabilit de lege.......cum a fost posibil?
atunci care este logica eliberarii conditionate daca tot dupa acest interval de timp iese si fara sa aplicam cererea de eliberare conditionata?
La o pedeapsa de 5 ani eliberarea conditionata se face dupa doua treimi din pedeapsa ceea ce inseamna 3 ani si 4 luni.......tot dupa 3 ani si 4 luni poate iesi si fara s-a mai aplicam cererea de eliberare conditionata.......
Intrebarea mea.........nu exista nici o sansa sa i se aprobe cererea de eliberarea conditionata mai devreme........nu a mai avut probleme cu legea....are un comportament bun.....nu creeaza probleme.....are deja zile scazute in aceste 8luni de zile.....plus avem o hartie de la fostul loc de munca cum ca firma il reangajeaza oricand......ceea ce inseamna ca nu e un pericol pt societate si se poate reintegra oricand.........sau nu????:(
AR PUTEA AVEA VREO SANSA??????:(
la o pedeapsa de 5 ani eliberarea conditionata se poate face dupa 23 din pedeapsa ceea ce inseamna 3 ani si 4 luni..................exista vreo posibilitate sa beneficieze mai devreme de eliberare conditionata.............imi spunea cineva ca poate si la 14 din pedeapsa???nu are antecedente....si nici nu face probleme.....se poate si la 14 din pedeapsa...adica dupa un an si 3 luni??
multumesc:(