avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Activitate geokx2u

Activitate geokx2u

Răspuns la discuția Permis suspendat
Astazi, in cele din urma am primit prin posta o instiintare prin care mi se aduce la cunostiinta faptul ca mi-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
Intrebarea mea este urmatoarea: Procesul verbal, trebuie sa merg eu la politie sa il ridic, sau trebuie sa il mai astept prin posta? Va multumesc.
Puteti sa ma sfatuiti cum ar trebuii sa procedez pentru depunerea contestatiei?
Considerati inutila o contestatie? Nu am semnat procesul si am mentionat ca pietonul abia se angajase in traversare.
Buna ziua, astazi 21.06.2010 mi-a fost suspendat permisul pe o luna de zile pentru neacordarea prioritatii la trecerea de pietoni:sorry:. Doresc sa mentionez ca ma aflam pe o strada cu o banda pe sens, dar care se largea in dreptul trecerii de pietoni, ajungand la 2 benzi pe sens, pe banda de la bordura fiind parcate masini. Pietonul abia incepuse traversarea, circuland de pe sensul opus catre sensul meu de mers. Ce ma sfatuiti sa fac, depind de acest permis si pierderea lui ar putea duce la pierderea locului de munca. Sper sa ma ajutati cu cateva sfaturi bune.