avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Activitate monamur

Activitate monamur

este posibil din punct de vedere legal acest lucru?
ce repercusiuni poate atrage faptul ca tu lucrezi legal in tara ta air pe de alta parte iei somaj intr_o tara din comunitatea europeana
Răspuns la discuția amenintare cu moartea
multumesc pentru raspuns
inregistrarea cu telefonul este valabila?
si poate inlocui prezenta martorilor?
la ce riscuri se expune o persoana care te ameninta cu moartea,in perezenta unui martor sau fara martori?
A am fost plecat citiva ani din tara si la intoarcere,constat ca in zona unde am o gradina mostenire de la tata s/au construit blocuri.Problema ca la mine in gradina gasesc montata o casa de curent 2,5m pe 2.5m traf 250kwa fara sa/mi ceara nimeni acordul.La fel si o conducta de canalizare pentru 1000 de apartamente , ce imi traverseaza gradina .De mentionat ca eu detin cf cu numele meu pe gradina . In baza carei legi e posibil asa ceva in Romania. Pot inainta un proces cuiva in aceasta privinta exista posibilitatea anulari conductei de canalizare si si scoatera transformatorului din gradina mea
Răspuns la discuția amenintare cu taiere de utilitati
imi cer scuze ca nu v/am multumit pt raspuns si am sa va multumesc acum
Răspuns la discuția amenintare cu taiere de utilitati
Nentelegerea de care va vb este foerte reala si se va materializa in scurt timp prin opturarea fizica a tevi de apa, prin infundarea canalizarii si prin deconectara fizica a cablului de curent, toate acastea in punctele in care se face alimentarea casei mele
Bunicul meu impreuna cu tata au facut o casa acum 30 de ani.In acest moment amindoi sint decedati. Casa este un duplex cu 2 intrari separate iar utilitatile intra in casa prin partea asazisa a bunicului unde acum locuieste unchiul meu si trec in partea tatalui meu unde locuesc eu traversind un perete.Datorita unor neintelegeri cu unchiul meu am fost amenintati ca ne vor taia utilitatile( apa, canalizare si curent)Exista vreo lege care sa /i interzica unchiului meu aceasta decizie