avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Activitate omenie

Activitate omenie

eu sunt Constantin Marius din Oradea daca asta schimba ceva!! dupa cum am spus mi-au fost vecini aceasta familie. nu cere nimeni nimic cazul am vrut sa il fac public pt ca poate sunt unii care vor si sunt in putinta de a da o mana de ajutor!! iar cu fundatiile si cu teledonurile si televiziunile toti vor sa profite de pe asemenea cazuri!! Despre guvern nici nu are rost sa vorbim pt ca ei sunt cei norocosi care au reusit sa distruga tara!!! Daca pot si vreu sa ajut o persoana sau famile sau ce o fii o fac!! Ca exemplu daca ne uitam pe sati pe acest site circula in jur de 35-50 de mii de persoane dac jumate dintr-e ei ar vrea sa doneze cate 1 euro pt ei sar strange banutii pt un apartament care le-ar fii de mare folos!!
Cu acest subiect as dorii sa va prezint un caz! Este vorba de o familie care miau fost vecini 3 ani de zile... pe care viata ia lovit cu fel si fel de greutati care au suferit fff mult si nici nu pot sa imi imaginez cum mai pot trai in asemenea conditii...!!! Cat timp mi-au fost vecini eu iam ajutat tot timpu cu ce am putut pentru ca au meritat. Am pastrat legatura cu aceasta familie si acum m-am decis sa ii ajut si cu ajutorul vostru pentru ca eu de unul singur nu le pot schimba viata si am si eu problemele mele cum avem cu totii...!!!
Eu iam ajutat sa isi puna cazul lor pe un site si iam ajutat sa isi deschida un cont pentru donatii la o banca!!
Pentru ca altfel nu vor reusi sa mearga inainte!!
Acuma totul depinde de voi cei care veti citi cazul lor!!

pozele cu certificatele medicale sunt aici:[ link extern ]

cazul descris pe scurt se gaseste aici: [ link extern ]