avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate ati fi in stare sa donati 1 euro pt un caz umanitar?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

ati fi in stare sa donati 1 euro pt un caz umanitar?

Cu acest subiect as dorii sa va prezint un caz! Este vorba de o familie care miau fost vecini 3 ani de zile... pe care viata ia lovit cu fel si fel de greutati care au suferit fff mult si nici nu pot sa imi imaginez cum mai pot trai in asemenea conditii...!!! Cat timp mi-au fost vecini eu iam ajutat tot timpu cu ce am putut pentru ca au meritat. Am pastrat legatura cu aceasta familie si acum m-am decis sa ii ajut si cu ajutorul vostru pentru ca eu de unul singur nu le pot schimba viata si am si eu problemele mele cum avem cu totii...!!!
Eu iam ajutat sa isi puna cazul lor pe un site si iam ajutat sa isi deschida un cont pentru donatii la o banca!!
Pentru ca altfel nu vor reusi sa mearga inainte!!
Acuma totul depinde de voi cei care veti citi cazul lor!!

pozele cu certificatele medicale sunt aici:[ link extern ]

cazul descris pe scurt se gaseste aici: [ link extern ]
Cel mai recent răspuns: omenie , utilizator 19:48, 24 Iunie 2010
toate ar fi bune si frumoase daca ati incepe prin a spune si dvs. cine sunteti...........in rest, toate bune si frumoase, incadrate in peisaj, inclusiv guvernul are nevoie de ajutor si vrea donatii.
Nu vreau sa supar pe nimeni, insa atunci cand toata lumea cere, ma intreb cine o sa mai aiba ceva de dat??si cum verificam cererile??:(
Faceti un apel si la fundatiile si asociatiile de profil.
eu sunt Constantin Marius din Oradea daca asta schimba ceva!! dupa cum am spus mi-au fost vecini aceasta familie. nu cere nimeni nimic cazul am vrut sa il fac public pt ca poate sunt unii care vor si sunt in putinta de a da o mana de ajutor!! iar cu fundatiile si cu teledonurile si televiziunile toti vor sa profite de pe asemenea cazuri!! Despre guvern nici nu are rost sa vorbim pt ca ei sunt cei norocosi care au reusit sa distruga tara!!! Daca pot si vreu sa ajut o persoana sau famile sau ce o fii o fac!! Ca exemplu daca ne uitam pe sati pe acest site circula in jur de 35-50 de mii de persoane dac jumate dintr-e ei ar vrea sa doneze cate 1 euro pt ei sar strange banutii pt un apartament care le-ar fii de mare folos!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezmostenire stelianos stelianos pot dezmosteni un copil care nu ma accepta si nu ma vrea ca mama,sunt mama biologica ,lam nascut si crescut paina la varsta de 24 ani cand sa casatorit,si dupa ... (vezi toată discuția)
Statul asociatie pvmada pvmada Vreau sa deschis o asociatie in scopul stangerii de fonduri pentru o serie de analize medicale costisitoare, pe care trebuie sai le fac baietelului meu. Nu ... (vezi toată discuția)
Fundatie non-profit adosalva adosalva ...daca ma poate ajuta cineva,as dori sa stiu ce ar trebui sa fac pt a infiinta o fundatie non-profit...Intentionez sa aduc haine second hand,sa le vand si sa ... (vezi toată discuția)