avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Activitate sebastian_25

Activitate sebastian_25

buna ziua.
doresc sa infiintez o firma de intretinere retele, calculatoare si montat camere video.
sunt consilier local si director de scoala generala.
vreau sa stiu daca pot incheia un contract cu primaria si cu scoala (prin primarie) de intretinere a retelelor.
va multumesc!
Răspuns la discuția chirie apartament
bun...si eu unde trebuie sa merg pentru a sterge acele creante?...trebuuie sa fc vreo cerere ceva?
buna ziua...am un apartament luat in chirie de la primarie in anul 2005.
chiria restanta de la persoana care a avut apartamentul inaintea mea a fost trecuta la mine. Normal ca nici eu nu am platit chiria de atunci la fel ca toti ceilalti proprietari. In momentul de fata am acolo o restanta si penalizari uriase si suntem amenintati cu executare silita. am uitat sa mentionez ca nu am stat acolo nici macar o zi..si nici nu stau...
bun...exista vreo modalitate sa scap de restanta??..sau macar de o parte..am inteles ca merge o cerere la judecatorie si se sterge pana la ultimii 3 ani??...am uitat sa spun ca eu am contractul de un an jumate.
va rog s aimi spuneti si mie ce trebuie sa fac pentru a mai scapa din datorii.va multumesc.
Răspuns la discuția penalizari chirie
dar de ce nu am primit pana acum o instiintare de intarziere de plata?..un avertisment??
in contract scrie ca la 3 luni de neplata a chiriei sunt evacuat....
nu ma pot lega de lucrul acesta si sa ii dau in judecata pentru anularea chiriei si a penalitatilor??plus ca am contractul expirat de vreun an de zile....fara sa fie reinnoit..ei tot au calculat chirie si dobanda..
buna ziua..de curand am primit o instiinatre.
am restanta la chirie de 2000 ron si o penalizare de 2500 ron.
ideea e ca eu nu am mai locuit acolo de 4 ani dar nu am reziliat contractul. ce pot face?
Discuție chirie..
am un apartament cu chirie de la primarie....nu am mai platit chiria de vreo 3 ani si am o suma destul de frumusica....daca renunt la apartament ce se intampla cu restanta?...cat timp va ramana acolo?... se prescrie dupa 5 ani?
Discuție amenzi primarie
buna ziua...vreau sa stiu si eu daca amenzile de circulatie care sunt venite pe primarie sunt prescrise dupa un anumit numar de ani....multumesc mulkt.