avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general chirie..
Discuție deschisă în Contabilitate în general

chirie..

am un apartament cu chirie de la primarie....nu am mai platit chiria de vreo 3 ani si am o suma destul de frumusica....daca renunt la apartament ce se intampla cu restanta?...cat timp va ramana acolo?... se prescrie dupa 5 ani?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:10, 23 Iunie 2010
Se poate incepe executarea silita impotriva d-voastra pentru debitul inregistrat. Termenul de prescriptie este intradevar de 5 ani, dar in majoritatea cazurilor institutiile nu lasa acest termen sa se implineasca.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca? FicuSS FicuSS Buna ziua! Sunt o persoana fizica care a beneficiat in urma cu doi ani de un credit de 5000 euro de la o banca din Romania.Pe langa aceasta suma se mai ... (vezi toată discuția)
Prescriptie executare silita avas? MARIANAV MARIANAV Va rog sa ma ajutati in a intelege modul de interpretare al legilor de catre unele institutii.IN 02.2013 descoperim conturile de pers juridica blocate de AVAS ... (vezi toată discuția)
Executari silite Tinu21 Tinu21 Va rog mult,explicati-mi termenii,nu sunt de specialitate,pot dpar sa banuiesc intelesul din urmatorul text,tot de pe siteul d-voastra \\"\\\\"Potrivit ... (vezi toată discuția)