Mi-au cerut balanta si in aceea s-a vazut ca firma a avut venituri de 650 ron pe luna iunie si dupa aceea nu am mai primit somaj.
Nu stiu in alta parte cum e eu asa am patit.
Buna ziua, deschidem un magazin si vreau sa vand si posete din imitatie de piele,in ea. As vrea sa intreb ce anume ar trebuii sa scriu pe eticheta posetei ca sa nu i-au amenda.
Va multumesc.
Adeverinta ca eu personal nu am venituri pe anul acesta le-am dus de la finante si mi-au zis ca nu e bun.
Va multumesc oricum.
Balanta contabila daca le duc oare ar folosi la ceva.
#-o
Buna ziua
Va rog frumos daca se poate sa ma ajuta cineva.
In ianuarie am intrat in somaj, in 25 februarie mi-am deschis un srl, 90 de zile am primit somaj normal dupa si dupa aceea cei de la somaj mi-au cerut registrul de casa ca sa vada ce venituri am, le-am dus, o alta doamna zis ca nu le trebuie registrul vor o ADEVERINTA DE AUTOIMPUNERE de la finante, am fost la finante si mi-au zis ca nu exista asa ceva. M-au tot invartit la finante dar nimeni nu stie ce fel de adeverinta ar trebuii sa duc la somaj.
Intrebarea este cu ce pot sa dovedesc ce venituri are firma mea, sau ca nu am venituri mai mari de 490 cat e somajul.
Am un magazin on-line deci inca nu am vanzari mari pina o sa mearga mai dureaza cateva luni.
Va rog sa-mi dati ceva raspuns este oribil ca toti ma poarta pe drumuri dar nimeni nu stie despre cei vorba.