avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Etichetarea produselor nealimentare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Etichetarea produselor nealimentare

Buna ziua, deschidem un magazin si vreau sa vand si posete din imitatie de piele,in ea. As vrea sa intreb ce anume ar trebuii sa scriu pe eticheta posetei ca sa nu i-au amenda.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: floare de gheata , utilizator 16:55, 7 August 2010
Imitatie - piele, vinilin... dar de ce nu dati dvs un telefon si intrebati la protectia consumatorului. Nu e nevoie sa va dati datele reale sau localitatea reala. Asa mcar aflati si parerea dansilor.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia consumatorilor - poseta comandata online Rmilitaru Rmilitaru Buna ziua, as dori un sfat legat de urmatoarele: in 19.12.2012. am comandat online o poseta, pe care am primit-o in 23.12; am constatat urmatoarele: poseta ... (vezi toată discuția)
Este legal din partea unui muzeu, pe motiv ca are expuse tablouri ... carmenstefania carmenstefania este legal din partea unui muzeu , pe motiv ca are expuse tablouri de valoare , sa pretinda vizitatorilor sa deschida si sa verifice continutul , sa vada daca ... (vezi toată discuția)
Consecinte furt calificat prima abatere Lupix Lupix Buna ziua, acum aproape 4 luni am furat dintr-un club o poseta (beat fiind) si am mers la toaleta cu aceasta aruncand-o in cosul de gunoi. Am fost surprins pe ... (vezi toată discuția)