De curiozitate, zburați cu avionul? Striptease-ul de pe aeroporturi vi se pare civilizat? Mie, nu, dar îi înțeleg logica de când pirații aerului au devenit teroriști bezmetici care plonjează cu avioanele deturnate în clădiri.
În mod egal, țin mai mult la integritatea unor opere de artă care, odată distruse, nu vor putea fi cu adevărat înlocuite vreodată, decât la orgoliul propriu. Nu mă doare mâna să deschid rucsacul și zic bogdaproste că nu trebuie să defilez desculț și ținându-mi cu mâinile pantalonii rămași fâră curea, ca la aeroport. Și nu mă supăr pe muzeu, ci pe idioții teribiliști care cred că vandalizarea de capodopere reprezintă o formă legitimă de protest.
carmenstefania a scris:
Nu sunt de acord cu opinia dvs. si asta pt.ca, nu exista nici un anunt in sensul acesta afisat la intrare , inainte de a-mi cumpara biletul.Cu greu am obtinut returnarea banilor, consider ca un muzeu care pretinde ca expune tablouri de valoare , poate si este de preferat , pentru respectul acordat vizitatorilor sa-si doteze intrarea cu un scanner .Este o metoda moderna , des utilizata in marile muzee ale lumii si in felul acesta nu sunt "umiliti" la intrare vizitatorii. In ultimul rand , exista posibilitatea ca un potential vizitator sa detina obiecte interzise sub imbracaminte si atunci care este rolul "stupid" de a-l controla numai in geanta? Deci scannerul este in opinia mea singura metoda civilizata la intrarea intr-un muzeu