avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... este legal din partea unui muzeu, pe motiv ca are ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

este legal din partea unui muzeu, pe motiv ca are expuse tablouri ...

este legal din partea unui muzeu , pe motiv ca are expuse tablouri de valoare , sa pretinda vizitatorilor sa deschida si sa verifice continutul , sa vada daca exista sticle cu lichid, apa , sau daca are creme? Consider ca , civilizat si in respect fata de vizitatori , trebuiau sa existe montate scannere de catre organizatori
mai simple este montarea unor protectii din geam .
Picturile în ulei nu se protejează cu geam, le-ar afecta culorile și luminile.
Numai pașnici nu erau. Și s-a terminat cu arestări. Nu cred că se pot compara cazurile.
Ultima modificare: Luni, 30 Octombrie 2023
Szekely Barna, Consultant asigurari
Se pot compara însă cazurile cu cei care au intrat în muzee pozând în vizitatori obișnuiți, ca apoi să stropească tablouri de mare valoare sau chiar să se lipească de ele.

Și eu am militat pentru mediu, inclusiv când au avut loc unele fapte mai contravenționale, pe principiul că nu poți să faci omletă fără să apargi ouă, dar vandalizarea exponatelor din muzee nu mi se pare protest, ci idioțenie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul ne obligă să venim la muncă cu genți transparente Costin33 Costin33 Bună ziua. Angajatorul ne obligă să venim la muncă cu genți transparente, astfel încât conținutul lor să fie vizibil fără să fie deschise. Este ... (vezi toată discuția)
Competenta firma de paza lykutza lykutza Sunt angajat la o firma privata care are incheiat un contract cu o firma de paza. Intrebarea mea este urmatoarea: firma de paza, prin angajatii ei, are ... (vezi toată discuția)
Poliția de frontieră ne-a controlat bagajele din cala autocarului fără să ne înștiințeze, deci fără să fim prezenți. este legal cum au procedat? dtruiacob dtruiacob zilele trecute , intram in romania ca pasager, intr-un autocar , prin pct-ul de frontiera giurgiu. politia de frontiera, fara instiintarea pasagerilor si ca ... (vezi toată discuția)