avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... este legal din partea unui muzeu, pe motiv ca are ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

este legal din partea unui muzeu, pe motiv ca are expuse tablouri ...

este legal din partea unui muzeu , pe motiv ca are expuse tablouri de valoare , sa pretinda vizitatorilor sa deschida si sa verifice continutul , sa vada daca exista sticle cu lichid, apa , sau daca are creme? Consider ca , civilizat si in respect fata de vizitatori , trebuiau sa existe montate scannere de catre organizatori
Pot exista DIVERSE lucruri in poșetă. Inclusiv obiecte de la un anumit magazin.. și de ce să știe alții despre asta! Mai există și legi nescrise și totuși trebuiesc respectate. Poate este unul dintre ele, adica controlul riguros. De protecție!.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Octombrie 2023
Szekely Barna, Consultant asigurari
controlul "riguros de protectie " se face cu tehnologia moderna si civilizata .... scanner ca la aeroport sau alte Institutii ce necesita asta , dar nu ca acum 50 de ani !!! " sa controlezi femeile in genti!!!!
sunteti elegant spus de "moda veche" sau in opinia mea fara pretentie de persoana educata!!! o persoana n-o cauti in geanta sau control corporal !!! e de "rasul curcii"!!! ati auzit de scanner ????
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doamnă, la aeroport vă dezbracă sau nu? Iar apropo de obiecte de la un anumit magazin, pe scanner se vede exact ce aveți în geantă, e la fel de invaziv ca deschisul genții.

Oricum, nici zvorul cu avionul și nici vizitarea muzeelor nu sunt activități obligatorii.

carmenstefania a scris:

sunteti elegant spus de "moda veche" sau in opinia mea fara pretentie de persoana educata!!! o persoana n-o cauti in geanta sau control corporal !!! e de "rasul curcii"!!! ati auzit de scanner ????

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stimata Doamna. Ați ridicat o problema la care au expus niste păreri câteva persoane. Probabil ați așteptat la altceva.. Ne pare rău daca nu am fost in asentimentul Dvs.

Alte discuții în legătură

Angajatorul ne obligă să venim la muncă cu genți transparente Costin33 Costin33 Bună ziua. Angajatorul ne obligă să venim la muncă cu genți transparente, astfel încât conținutul lor să fie vizibil fără să fie deschise. Este ... (vezi toată discuția)
Competenta firma de paza lykutza lykutza Sunt angajat la o firma privata care are incheiat un contract cu o firma de paza. Intrebarea mea este urmatoarea: firma de paza, prin angajatii ei, are ... (vezi toată discuția)
Poliția de frontieră ne-a controlat bagajele din cala autocarului fără să ne înștiințeze, deci fără să fim prezenți. este legal cum au procedat? dtruiacob dtruiacob zilele trecute , intram in romania ca pasager, intr-un autocar , prin pct-ul de frontiera giurgiu. politia de frontiera, fara instiintarea pasagerilor si ca ... (vezi toată discuția)