am promovat in anul 2010 de pe functia publica de referent superior tr. III pe functia de inspector cls.I grad principal tr2 gradatia 5 ,vechime in munca 22 ani.Salarizarea a ramas aceeasi ca pentru referent .Acum in 2011 cum voi fi incadrata si daca salarizarea se mentine aceeasi ?
poate cineva s-a lovit de o asemenea situatie.Lucrez intr-o institutie publica.Am fost cu studii medii timp de 20 de ani,am urmat o facultate de 6 ani,sunt functionar public de 8 ani(facultatea am absolvit-o in timp ce eram functionar public).Am sustinut examen de promovare in clasa,am sustinut un alt examen de acreditare pe post cu specialitatea dobindita,conform unor ordine in vigoare.Am primit avizul favorabil de la ANFP,am primit decizia de la institutia de unde lucrez,am primit legitimatia cu noua functie,pe studii superioare,acum vine intrebarea:daca institutia se reorganizeaza,desi exista locuri pentru pregatirea mea dar sunt lasate persoane cu studii medii din diverse "considerente",institutia crede de cuviinta ca eu trebuie mutata in alt compartiment,pe personal contractual si sa ocup un post cu studii medii.:O Ce este de facut?