Dar daca eu am doua locuinte, nu am platit impozitul pana la 15 iulie pentru nici una din case, conform legislatiei in vigoare pana la data de 1 iulie 2010 se plateau penalitati pentru 1/2 din suma de 0,1%/zi incepand cu 31 martie 2010 pentru debitul mai mare de 50 de lei, eu sa zicem ca vreau sa achit impozitul pentru amandoua locuintele la 30 august 2010, cum mi se va acorda bonificatia dar penalitatile ????
Multumesc !!!!
la momentul respectiv contabilul ar fi platit acesti bani din banii institutiei si nici decum din buzunar, asa ca nu vad de ce acum trebuie sa-i platim noi sau ea, la banii de tinuta si hrana toate cheltuielile sunt suportate de angajator conform legii=D>
Sunt functionar public si conform contractului colectiv de munca am beneficiat de bani de hrana, in urma unui control al Curtii de Conturi s-a constata ca pentru suma primita nu au fost platite darile la stat (impozit, cas, somaj, cass), acum printr-o decizie de impunere emisa de primar vor sa recupereze suma de la noi angajatii, dar ce vina am eu ca contabilul unitatii nu a virat banii?