Sunt functionar public si conform contractului colectiv de munca am beneficiat de bani de hrana, in urma unui control al Curtii de Conturi s-a constata ca pentru suma primita nu au fost platite darile la stat (impozit, cas, somaj, cass), acum printr-o decizie de impunere emisa de primar vor sa recupereze suma de la noi angajatii, dar ce vina am eu ca contabilul unitatii nu a virat banii?
pai sa privim si altfel lucrurile .
daca acel contabil vira darile catre stat mai primeati aceeasi bani la data respectiva.
nu credeti ca n-ar fi moral sa plateasca contabilul acum ca oricum cineva tot trebuie sa plateasca.
la momentul respectiv contabilul ar fi platit acesti bani din banii institutiei si nici decum din buzunar, asa ca nu vad de ce acum trebuie sa-i platim noi sau ea, la banii de tinuta si hrana toate cheltuielile sunt suportate de angajator conform legii=D>
Litigiu de munca
gentilom
Buna ziua! Am o problema cu firma la care lucrez si sper sa ma ajutati in acest caz.
In data de 01.02.2007 m-am angajat la aceasta societate...in urma ... (vezi toată discuția)