v-am intrebat cum trebuie sa procedez acuma sa-mi vad fetita, daca ea nu-mi deschide usa ce fac?trebuiesc martori?i-mi trebuie ceva de la avocat, politie?
ma refer cum fac sa-mi vizitez copilul legal in perioada cat dureaza divortul deoarece procesul s-a amanat dupa vacanta.
raspunsurile dv sunt mai mult psihologice decat juridice.nu faceti decat sa rastalmaciti cuvintele decat sa dati sfaturi concrete.
greseala mea a fost in momentul care am primit-o inapoi.m-am gandit sa nu creasca fetita fara mama, dar acuma traieste fara tata si fara sa aibe conditii necesare de existenta.vreau sa va spun ca educ copii de 7 ani.
nu am sanse fiinca e fetita si in acelasi timp e si minora, iar in romania prioritate au mamele.
m-am exprimat gresit.recunosc.nu m-a chemat nimeni la politie, sa dau vre-o declaratie, eu nu amj stiut nimic de declaratiile ei decat in momentul care am dat-o disparuta, v-am explicat de ce?nu mi se pare normal ce s-a intamplat.
am fost eu la politie dupa ce a plecat cu copilu sa o dau disparuta, fiinca puteam sa fiu acuzat ca vestitul caz cioaca cu elodia.mi-am luat masuri de precautie
acuma stiu unde se afla, dar 30 zile nu am stiut unde se afla si nici macar ca a bagat divortul.
am gresit in legatura cu politistul ca am spus ca s-a comportat ca un ,, executor juridic,, , de fapt am vrut sa spun ca fara sa existe nici un scadal mi-a cerut sa-i incredintez copilul mamei.nu stiu de ce?nu a existat nici un conflict.ce interes avea?
a facut un intreg scenariu fiind fortata de parintii ei, care niciodata nu au acceptat ideea ca fata lor sa stea la tara. maicasa de cand s-a nascut fetita nu a fost de acord, fiica fetita trebuie crescuta la oras.surioara ei si fratele.a recunoscut ca nu a fost decizia ei.
in momentul in care fratele ei a sunat la 112, eram la masa impreuna mancam.politistul nu a constatat nimic.a intrebato dc s-a intamplat ceva si ea a raspus ca nu, dar vrea sa ea fetita sa plececu ea la mama ei.va dati seama ca nu aqm lasat o.ea a plecat singura cu fratele s-au dus si au dat declaratii la politie.dc un nebun suna la 112 si afirma ca am facut ceva, asta inseamna sa fiu invinuit pentru ceva ce nu am facut.ar trebui sa-l dau in judecata pe politist sa vad de ce nu i-a amendat dc nu a constatat nimic.nu sunt acuzat de nimic la politie.