avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... strategie.fuga sotiei cu fetita.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

strategie.fuga sotiei cu fetita.

acuma o lun m-am trezit cu fratele la sotia mea cu politia la poarta dupa ce a sunat la112 si a venit cu politia locala sa ea fetita sa plece fara sa se intample nimic.politistul s-a comportat ca un executor juridic.nu le-am dat fetita si sotia a plecat cu fratele ei, dupa ce a dat declaratii mincinoase la politie.fetita a ramas cu mine 4 zile.nu am fost nici macar avertizat,politistul si-a dat seama ca aici nu exista nici un scanal.
s-a intors sa vada fetita si cand am plecat la lucru a furat fetita si a plecat, tot cu fratele ei, am martori care au vazut-o.nu a luat cu ea nimic.
am dat-o disparuta la politie, protectia ccopilului,isj , igp.nu au gasit-o
a stat cu fetita la centre pentru persoanele abuzate fara sa i se fi intamplat nimic.nu a fost agresata fizic sau verbal.strategie.
situatia mea financiara nu se compara cu a ei.
sotia nu lucreaza si nu are nici un venit, sta acuma la mama ei si cu amantul soacrei, un betiv,cu fratele si sora intr-un apartament cu 2 camere, eu am 15 camere.
cum fac sa demonstrez ca a fost totul o inscenare sa-mi fure copilul.
am locuit la mine, fetita a fost crescuta de parintii mei, bunica si noi.
fetita are aproape doi ani.
dupa ce a plecat si a stat in centre pentru persoane abuzate, sa para o victima si dupa aceea s-a mutat la parintii ei . dupa 15 zile de la disparitie a bagat divortul.
de o luna nu am auzit fetita la telefon.numai in romania cu legile noastre se poate intampla asa ceva, dupa ce muncesti si cresti un copil,iar sotia nu face nimic, nu mai poti nici macar sa-ti vezi copilul sau sa-l auzi ca sotia i-l tine ascuns, fiinca ea a vrut sa stea cu mama ei.nu are nici un martor ca am batut-o, eu nu am avut niciodata vre-o amenda. astep raspunsuri sa demonstrez aceasta inscenare.
am gasit pe calculator acuma 4 luni adrese de internet cu aceste centre dar nu am luat in serios.va multumesc.nu pot sa fac nimic?
Cel mai indicat ar fi sa va angajati un avocat specializat in dreptul familiei.El stie cel mai bine ce are de afcut.Pana la terminarea divortului sunt masuri provizorii care pot fi certute si admise de instanta.
Ar fi bine sa aveti si dvs. probe privind "nevinovatia dvs.", pentru ca din ceea ce ne povestiti, pana in acest moment, exista "inscrisuri" si "fapte" din care reiese clar ca sotia dvs. a sunat la 112 si a cerul ajutorul Politiei pentru a interveni intre dvs. si aceasta, cu privire la un conflict si ca din acel moment a fost gazduita intr-un centru probabil privind "protectia victimelor violentei in familie".

Daca politistul si-ar fi dat seama ca nu exista nici un incident, ar fi amendat-o pe sotia dvs. pentru ca a sunat in mod tendentios la 112.

Daca ar fi fost ceva planificat astfel cum sustineti, de ce a plecat fara sa ia absolut nimic?S-a intors si a luat doar fetita...
Va trebui sa aveti martori privind evenimentele despre care sustineti ca sunt "fabricate"...si sa solicitati un program vizitare minora.

Colega Margareta Stanciu are dreptate cand va sfatuieste ca este indicat sa va angajati un avocat specializat in dreptul familiei desi, personal, nu cred ca puteti obtine incredintarea minorei, nici macar pe cale de ordonanta presedintiala, pana la finalizarea divortului, daca exista dovezi "privind protectia victimelor violentei in familie" din partea unor autoritati competente, dovezi care nu prea pot fi usor combatute de catre "martori"...insa puteti incerca, e dreptul dvs.




Ultima modificare: Marți, 29 Iunie 2010
Iuliana Cermak, Avocat
da am probe: nu am batut-o niciodata. la politie nu am primit nici o amenda.nu are nici un martor ca am batut-o,ca am fost gelos.eu am probe impotriva ei cat era de nebuna cu martori.cand a plecat cu fetita lucram.probe.atunci barbatii nu au nici un drept?sau tu esti femeie si esti abuzata.gandesti din punctul tau de vedere.
Usurel cu afirmatiile, daca nu va suparati…
“Tonul” pe care il folositi adresandu-va unor straini care incearca sa va ajute - pentru ca totul se va intampla exact asa cum vi s-a scris mai sus - arata (e o dovada) ca sunteti o persoana… nu tocmai calma.

Putine femei batute au martori ca au fost batute. Si sunt destui barbati care stiu unde sa loveasca fara sa lase urme – asadar, nu se pune problema sa aiba ea martori ca a fost batuta.
“Da, am probe: nu am batut-o niciodata” nu este o proba, este o afirmatie…
Chiar daca nu ati batut-o… de ce sa faca un intreg scenariu numai pt a scapa de dv? Putea sa plece simplu, cand erati la lucru… Ar fi oprit-o… alte rude ale dv?

In plus: de ce ar fi plecat dintr-o casa cu 15 camere in una cu doua camere si aglomerata? Ce ii lipsea alaturi de dv? Nu prea pleaca oamenii “de la bine”. Poate trebuia sa faca singura curatenie in asemenea casa si sa mai aiba si grija de copil, de dv etc…?
ar trebui sa va consultati cu un avocat si sa stabiliti ce doriti.

Alte discuții în legătură

Deplasarea copiilor in tara si in strainatate c_mircea c_mircea Legea 272 Art. 18 (2) Deplasarea copiilor in tara si in strainatate se realizeaza cu instiintarea si cu acordul ambilor parinti; orice neintelegeri intre ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi recuperez copilul bysky bysky In primul rand vreau sa ma scuz pentru ca va deranjez in week-end cu problemele mele dar am ajuns la capatul puterilor... as dori sa ii intentez divort ... (vezi toată discuția)
Incresintrea minorului in vrsta de 3 an eli21 eli21 Buna am si eu o problema cu fostu sot cu care am stat 5 ani si a rezultat un copil in varsta de 3 ani. Am plecat de la el acum 5 luni si ma tot ameninta ca imi ... (vezi toată discuția)