avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Activitate Mikisa

Activitate Mikisa

Foarte clar ati intuit totul. Inca nu s-a gasit un cesionar, asta ar fi urmatorul pas iar vanzatorul s-a oferit sa-l gaseasca. Va multumesc mult pentru raspuns. Acum mi-e foarte clar ce inseamna notificarea aceea.
O zi resita!
Va multumesc mult pentru sfaturi tuturor.
Practic, nu vreau decat recuperarea avansului si incetarea obligatiilor ce decurg din antecontract (este inca avtiv). In momentul de fata, am dreptul la penalitati (si nu asta ma intereseaza).
Pentru ca nu-l cred pe cuvant (ca-mi va inapoia avansul si ca nu ma trezesc cu alte obligatii) v-am solicitat opinia.
Concret, vanzatorul mi-a cerut sa-i trimit o notificare prin care doresc cesionarea contractului. Nu inteleg ce presupune de fapt acesta notificare, legal?
Buna ziua,
Am incheiat antecontract vanzare-cumparare si pentru ca promitentul vanzator nu a predat apartamentul conform antecontractului, nu mai vreau sa cumpar. De comun acord, am cazut la cesionarea drepturilor si obligatiilor promitentului cumparator. Daca semnez contract de cesiune,exista riscul sa nu mai primesc avansul. Care este cea mai buna solutie pentru a-mi recupera avansul? In antecontract este stipulat ce promitentul cumparator poate cesiona, cu norificarea vanzatorului. Ce este aceasta notificare si ce efecte produce? Va multumesc.