Bună ziua.Îmi cer scuze dacă nu am postat mesajul în locul cuvenit. Sunt nou pe aceste forum.
Anul trecut am achiziţionat un apartament, iar fostul proprietarul mi-a spus că deţine şi o boxă la subsolul blocului şi că nu mai deţine cheia de la lacăt, deoarece el nu a folosit boxa pe timpul şederii sale în imobil. După mutarea mea, m-am dus în pivnita scării şi am înlocuit lacătul cu unul nou. Boxa respectivă era goală, nu avea nimic în ea. După circa 8 luni, unul din vecini a venit să-mi comunice că acea boxă este proprietatea lui şi că i-am violat proprietatea. Precizez că nu avem şef de scară, dar avem asociaţie. Din discuţiile cu vecinii care locuiesc de la darea în folosinţă a imobilului, reiese că boxa este a apartamentului unde eu locuiesc, iar vecinul care spune că este al lui nu a dorit să-şi facă beci. Scara nu a fost prevăzută cu boxe din construcţie, ci a fost la mica înţelegere între vecini. Cei care au dorit şi-au făcut beci, ceilalţi nu.
Vă rog să mă ajutaţi cu un sfat. Ce aş putea eu să fac în această situaţie? Multumesc. O zi bună.