Va multumesc pentru atentie, raspunsuri...si speranta care mi-ati dat-o..Nu mai fac in viata mea asa ceva...e groaznic sa treci prin momentele astea..sa fii constient de ce tragedie se poate intampla, si unde poti ajunge...in urma acestor fapte..
Cand m-am dus acum 2 zile la sectie, sa vb cu politistul respectiv, mi-a zis ca nu mai e nimic de vorbit..ca e caz de puscarie...sunt terminat...nici nu stiu cum am ajuns acasa..Dosarul e inca la sectie..mi-a spus ca va fi avansat la parchet..
Nu stiu ce sa fac cu prejudiciul ala...practic produsele au ramas la ei...nu stiu daca mai trebuie platit sau nu...Sa vorbesc cu cineva din hipermarket sa-i rog..sa ne intelegem cumva...sa-si retraga plangerea...nu stiu ce fac......
Asteptarea asta ma omoara...
Am si eu nevoie de ajutorul d-voastra...va rog frumos...
Acum o luna, am fost prins intr-un hipermarket furand produse in valoare de 220 ron. In afara acestor produse, am mai avut cateva pe banda la casa, dar care au fost platite. La iesire am fost oprit de un agent de paza, care m-a dus intr-o incapere pentru a ma controla. Au constatat furtul..in valoare de 220 ron..mi-au cerut datele, s-a completat un pv, si m-au pus sa platesc prejudiciul.
Partea proasta, este ca nu am avut banii suficienti la mine pentru a-l plati, imi mai trebuiau cam 60 ron. I-am rugat sa ma lase sa dau un telefon..ca sa vina o persoana cu diferenta...nu au fost de acord..S-au enervat si au chemat politia, produsele furate ramanand la ei.
La sectia m-au pus sa dau declaratii, mi-au facut poze, si mi-au luat amprente. Am lasat nr-ul de tel, m-au sunat ulterior dupa ~o luna, si m-au chemat la sectie.
Prezentandu-ma, fara avocat, m-au pus sa dau o alta declaratie, politistul dictandu-mi ce sa scriu. Sunt terminata de o luna de zile nu mai stiu de mine..sunt stresata la maxim. M-a pus sa scriu de furt calificat, iar eu n-am recunoscut fapta....
Ce se poate intampla? Stau intr-o asteptare continua...nu dorm noaptea..nu stiu ce se va intampla. Mi se face dosar penal? Pot face puscarie??
Exista vreo varianta..ce mai pot face eu acum? Sa platesc prejudiciul ala?? Ce sa fac?? Sunt disperat.....
In anul 2003 am mai avut un incident, care s-a finalizat printr-o amenda..Ma va afecta acum??
Va rog din suflet...astept un raspuns...
Multumesc!