avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Activitate history

Activitate history

Răspuns la discuția titlu de proprietate
Am uitat sa specific,ca pretitlul este eliberat din mai 2001.
Spuneti-mi dupa cat timp de la eliberarea pretitlului de punere in posesie a 50 ari de padure se elibereaza titlul de proprietate?Multumesc anticipat!

Nu cred ca s-a inteles.Vechiul proprietar nu este mort.Cand am cumparat terenul,notarul ne-a zis ca nu putem face act de vanzare-cumparare pt. ca nu era in intravilan.Deci am facut un contract de donatie (teoretic,ca practic l-am cumparat).Eu detin acest contract si titlul de proprietate pe numele vanzatorului.Terenul este acum in intravilan si as vrea sa construiesc pe el,dar nu am act de v-c, nici nu vreau sa construiesc,ca apoi sa fie atacata donatia.Va rog daca puteti ,atunci cand raspundeti,sa nu folositi termeni de specialitate ,nu sunt in domeniu.
Multumesc pentru raspunsuri,dar ma intereseaza cum pot face un contract de vanzare-cumparare,astfel incat titlul de proprietate sa fie pe numele actualului proprietar si sa nu mai existe riscul de a fi atacata donatia.
Incerc sa explic putin:contractul de donatie a fost facut in locul celui de vanzare-cumparare(nu puteau face vanzare pe motiv ca terenul era extravilan);beneficiarul nu este ruda,a cumparat terenul extravilan si acum vrea sa construiasca pe el pentru ca a fost trecut in intravilan.Nu stiu cat am reusit sa descalcesc din speta prezentata,dar in functie de raspunsuri voi incerca sa mai adu unele detalii.
Buna seara.Am o intrebare pentru voi si sper ca ma puteti ajuta.Stiu ca un contract de donatie poate fi atacat de mostenitori : se poate face un contract de vanzare-cumparare pe baza contractului de donatie si a titlului de proprietate a vanzatorului dupa 7 ani,fara prezenta vanzatorului?
Răspuns la discuția salariu bonus pentru nastere
Am nevoie de un sfat.Sunt medic rezident,am nascut in februarie,am facut cerere pentru acordarea bonusului de nastere,dar cei de la spital mi-au zis ca nu sunt bani pentru asa ceva si oricum spitalul nu a semnat ccm.Cererea e depusa de 8 luni si nu am primit nici un raspuns scris,cum am solicitat.Ce pot face in conditiile astea?:-/Mai pot spera ca il voi primi?Sa mai fac o cerere?Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția salariu bonus pentru nastere
Am nevoie de un sfat.Sunt medic rezident,am nascut in februarie,am facut cerere pentru acordarea bonusului de nastere,dar cei de la spital mi-au zis ca nu sunt bani pentru asa ceva si oricum spitalul nu a semnat ccm.Cererea e depusa de 8 luni si nu am primit nici un raspuns scris,cum am solicitat.Ce pot face in conditiile astea?:-/Mai pot spera ca il voi primi?Sa mai fac o cerere?Multumesc anticipat!
Am nevoie de un sfat.Sunt medic rezident,am nascut in februarie,am facut cerere pentru acordarea bonusului de nastere,dar cei de la spital mi-au zis ca nu mi se da deoarece nu este semnat ccm si oricum nu sunt bani.Cererea este depusa de 8 luni dar nu am primit nici un raspuns scris cum am solicitat.Ce pot face in conditiile astea?:-/Mai pot spera ca-l voi primi?Sa mai fac o cerere?Multumesc anticipat!