avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Activitate simmonac

Activitate simmonac

Răspuns la discuția indemnizație hrană
Să înțeleg că nu s-a confruntat nimeni cu situația descrisă mai sus?????
Cum se calculează indemnizația de hrană pentru un funcționar public ce în luna respectivă ( ianuarie 2019) a efectuat 3 zile c.o aferent anului 2018 și a avut 7 zile concediu medical?
Răspuns la discuția salariu bugetari februarie
Justitiarul711 a scris:

25% dispozitiv, 15% confidențialitate?
Se pot acorda aceste sporuri? Stie cineva?
Conform carei legi?


La noi s-au obținut prin horărâri judecătorești și au fost menținute sub formă de sume compensatorii și după 2009.
Răspuns la discuția salariu bugetari februarie
Mulțumesc!
La ce salariu se aplică sporurile și cele 5 clase? Nu trebuie aplicate la bază( adică încadrare+vechime)... că la noi nu s-a procedat așa, s-au aplicat doar la încadrare ...?!!
Bună seara,
Care ar trebui să fie salariul unui referent superior, gradația 5, începând cu 01.02.2017, in urmăroarea situație: salariu încadrare 958, spor vechime 25% (il avea în același procent înainte de 2009), sporuri sub formă de sume compensatorii: 25% dispozitiv, 15% confidențialitate și 15% calculator; în plus 5 clase pentru registrul electoral ??
Buna ziua!
Detin o casa P+mansarda. La parter desfasor o activitate comerciala ca si inteprindere familiala, iar la mansarda am camerele in care locuiesc. In autorizatia de constructie si proiect intregul imobil este trecut doar spatiu comercial. Cum as putea ca mansarda sa o transform , cu acte in regula, in spatiu de locuit si sa-mi deschid pozitie separata in registrul agricol la primarie ?
Oare ar fi o solutie vanzarea acestui spatiu ( mansarda) de la mine ca intreprindere familiala, tot la mine ca persoana fizica ? Mai exista cumva si alte solutii ? Va multumesc !