Buna ziua.
am lucrat vanzatoare la un magazin de produse alimentare unde se comercializa carne de pui, congelate, oua ...
in urma mai multor inventarieri s-au contatat lipsuri. Comisiile de inventariere au fost formate din 2 persoane: eu si una dintre contabilele firmei sau colega mea si contabila. este legala formarea unei comisii de inventariere care include contabili?.
dupa ultima inventariere ni s-a imputat o suma destul de mare. mentionez nu mi-au mai fost acordate tichete de masa de 1 an in contul lipsurilor, acestea fiind cuprinse in contractul de munca. este legal?.
mi-am depus demisia in conformitate cu art 55 aliniatul b, acord comun. demisia a fost semnata si inregistrata de una dintre sefele de la salarizare dar dupa o saptamana am primit o scrisoare recomandata prin care sunt instiintata ca nu mi se acepta demisia deoarece nu e solutionata problema legata de lipsurile din gestiune. instiintarea e facuta de jurista firmei. e legal?
cum sa procedez in situaia de fata? sunt obigata sa platesc lipsurile constatate? cum se poate solutona situatia?