avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Activitate lucian71

Activitate lucian71

Răspuns la discuția preschimarea permisului expirat
eu am fost sa-mi schimb permisul care era expirat !!!! nu am fost amendat, nu am puncte de penalizare, dar pana la eliberarea celui nou, trebuie sa stau sa ma uit la bec ? astept fara probleme 30 de zile, dar de ce nu pot primi o dovada ? e ca si cum cei de la serviciul public comunitar mi-au anulat dreptul de a conduce !!! am facut scoala de soferi in perioada octombrie 1993 - ianuarie 1994, cand se dadea poligon, categoriile B,C si E intr-o institutie serioasa; apropos sunt posesor si de brevet de mecanic conductor de TAB si tanc clasa a III a
astazi am fost la Serviciul comunitar Prahova in vederea preschimbarii permisului; toate bune si frumoase dar acum am o mare problema: permisul l-am obtinut in 1994 (recunosc lene mare, dar am dat examenul pe bune !) si d-ra de la ghiseu nu a stiut si nici nu a vrut sa-mi dea nici o dovada pana in momentul intrarii in posesia permisului tip nou; MOTIVE: la data obtinerii permisului Politia nu avea implementat sistemul informational intre judete iar duplicatul permisului se tinea in stilul clasic de arhiva (opis, cartoteci, etc) drept pentru care pana se va face verificarea mea dupa CNP in toata tara si Bucuresti, pana Politia AG (cea care a eliberat permisul) va comunica la Directia lor de la Bucuresti ca totul e ok, cei de la PH vor primi unda verde si ..... in sfarsit voi primi prin posta romana permisul de conducere; problema e ca in acest timp - aproximat de serviciul in cauza (PH) la 30 de zile, trebuie sa fac naveta zilnic la servici cu masina, dovada nu am ...... intr-un cuvant PROBLEMA MARE
Ce pot face ? sa ma duc in audienta la seful serviciului de inmatriculari ? de ce nu pot obtine o dovada ? le-am explicat ca nu am avut incidente in trafic, amenzi, puncte, etc. .... degeaba; am cerut o verificare rapida dupa CNP, dar nimic; chiar trebuie sa ma uit la masina timp de 1 luna, pana cand se fac aceste verificari ?