avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Activitate bennn1

Activitate bennn1

Ok :) va multumesc frumos pentru raspunsuri am aflat tot ce ma interesa, m-am consultat si cu un avocat si voi rezolva problema pana la urma. Inca o data va multumesc pentru raspunsuri =D>
la stabilirea amenzii presupun ca se ia in calcul daca nu am nici un venit right?
jus80 a scris:

si inca una foarte mare, prin scoaterea de sub urmarire penala

o amenda foarte mare sau o sansa foarte mare? :))
Tocmai am aflat ca mi s-a intocmit dosar penal inca mai exista posibilitatea sa scap cu o amenda administrativa desi a fost intocmit dosarul penal?
jus80 nu am venit aici sa imi solutionez problema. Pur si simplu am cerut niste informatii. Daca tu consideri ca acest forum nu are nici un scop de ce s-ar mai obosi lumea sa puna intrebari?
Stoica Ioana a scris:

In cazul de fata , neexistand acte de traficare, detinere, punerea la dispozitie a unui loc in vederea comercializarii de stupefiante, consider ca poate fi dispusa scoarterea de sub urmarire penala (art 10 din Codul de procedura civila raportat la art 18 indice 1 din Codul penal, raportat la art 91) si aplicarea , de catre procuror , a unei amenzi administrative.

Cooperand cu procurorii DIICOT, puteti obtine chiar achitarea.

In caz ca exista circumstante agravante personale , antecedente penale , pedeapsa inchisorii poate fi suspendata conditionat.

Va multumesc din suflet pentru raspunsurile primite, m-ati ajutat ingrozitor de mult cu aceste informatii. Deci atat timp cat nu am antecedente penale voi scapa cu o amenda administrativa?
Sunt curios care este procedura pentru o situatie ca asta :)
De exemplu ce se intampla dupa recoltarea probei de sange?
Foarte adevarat. Insa m-ai linistit ingrozitor de mult cu "Oricum nu veti lua puscarie cu executare"
:) Iti multumesc pt raspunsul rapid si iti spun sincer ca m'am lacuit cu astfel de substante. Oricum in cel mai rau caz pt ca punem raul in fata tot timpul :) noi cei care doar am consumat ce putem sa patim?
cipri_h a scris:

Art. 4. - Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri pentru consum propriu, fără drept, se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 5 ani.

:-) nu ai inteles. Persoanele care au fost retinute nu detineau nimic asupra lor. Din cate am inteles la prima abatere in functie de subst gasita in sange deobicei se da doar amenda sau munca in folosul comunitatii...