avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Activitate monycy

Activitate monycy

Răspuns la discuția femei batute de catre soti
:(eu in 21 iunie am fost bauta si arat groaznic /nu ar fi prima oara...imi e frica sa plec din casa sa il denunt :( am venit o data cu politia sa iau copii si actele dar ma batut cu el de fata si dandu-l afara spanund-ui ca nu are dreptul sa intre la el in curte decat dupa ce ma omoara/acum ce rost mai are sa ma incerc din nou?.............baietelul meu e suspect de epilepsie de la 3 ani si sapt. ce vine plecam la bucuresti /starea lui cred ca datoritor acestor scandaluri a aparut:(.vreau sa divortez:((..nu am casa nu am situatie ..mama e recasatorita nu pot sa ma duc pe capul ei/atunci credeti ca la mine este vreo scapare?............acum mai nou mi-a luat pasaportul,cardurile ....nu am bani nu am nimik....incotro sa o apuc?..sigura dovada ca ma batut sunt poze si eventual stie lumea din sat bataile care imi sunt adimistrate ....ce sa fac? nici pe furis nu pot pleca /ma urmareste/si ma va cauta peste tot dc voi reusi sa fug :(...si atunci ma aduce fortat acasa si totul reincepe:(................