Nu e adevarat! Daca pica cineva la psihologic intra urmatorul de pe lista. S-a intamplat anul trecut si a intrat un coleg forumist, care initial era sub linie.:P
Patrick_ a scris:
lucian_d a scris:
Charmione a scris:
lucian_d a scris:
intrebarile pretestate, asa cum le spune si numele...:) sunt intrebari a caror dificultate e testata anticipat pt a putea fi date la un alt examen de logica...f probabil intrebarile pretestate din vara 2010 vor fi intrebari la testul nostru de logica(acelea impreuna cu altele)...de asta nici nu apar pe situl inm nici macar textul lor si cu atat mai putin raspunsul :)
Intrebarile care s-au dat in 2010 la pretestare vor fi folosite le examene incepand cu anul 2012 - scria in regulament.
asa o fi atunci, deci noi prmim in cazul asta intrebari pretestate probabil in 2007ori 2008...oricum asta e menirea lor...
Deci daca "tinem minte" ce s-a dat in 2007- 2008, putem sa sarim peste acele grile? Mi se pare destul de ciudat sa fie asa. :(
Parca e mai logica explicatia data initial de Charmione.
:))) nu cred ca ai inteles ce spun...cele ce au fost pretstate, daca te mai intalnesti cu ele, o vei face cand sunt intrebari notate...oricum nu ai un avantaj in faptul ca le-ai mai facut pt ca nu stii care e rez corect...nu se publica nici eununtul si nici raspunsul lor
Charmione a scris:
lucian_d a scris:
intrebarile pretestate, asa cum le spune si numele...:) sunt intrebari a caror dificultate e testata anticipat pt a putea fi date la un alt examen de logica...f probabil intrebarile pretestate din vara 2010 vor fi intrebari la testul nostru de logica(acelea impreuna cu altele)...de asta nici nu apar pe situl inm nici macar textul lor si cu atat mai putin raspunsul :)
Intrebarile care s-au dat in 2010 la pretestare vor fi folosite le examene incepand cu anul 2012 - scria in regulament.
asa o fi atunci, deci noi prmim in cazul asta intrebari pretestate probabil in 2007ori 2008...oricum asta e menirea lor...
Am o nelamurire:
nu reusesc sa-mi dau seama care este rostul acelor intrebari "pretestate".
Daca ai nororcul sau inspiratia sa nu le rezolvi, ai mai mult timp pentru celalalte care se puncteaza. Iar daca nu, si pierzi timpul rezolvandu-le, nu castigi nimic.
Care este logica sau scopul pentru care se introduc aceste intrebari printre celelalte de la aceasta proba?
Si daca ar fi 400, 500 sau chiar 600, sincer nu inteleg care ar fi problema?Nu asta e de dorit, o concurenta cat mai mare pentru ca cei mai buni sa ajunga in cele din urma auditori de justitie?Nu va inteleg, pe bune...De ce mahnirea unora si "satisfactia" sadica a altora ca sunt 300 de candidati care au trecut de prima proba?E absurd sa te plangi sau sa te bucuri de "raul altora". Nu e nici tragedie si nici motiv de bucurie bolnavicioasa gen "capra vecinului".E insa un procent bun de promovare, aproape de 20 %, care determina sa aiba miza si interes si celelalte doua probe ramase in concurs. Pana acum examenul de rationament si interviul erau mai mult "decoratorii", dar anul asta chiar vor conta, ceea ce pentru sistem e un lucru cat se poate de bun. Eu as lasa deznadejdea si "bocetele de jale" si m-as apuca de rezolvat testele din alti la rationament. Asta e atitudinea unor viitori magistrati, nu resemnarea mioritica...
eu nu pricep o treaba: in situatia in care accipiensul de buna-credinta primeste plata de la o alta persoana decat adevaratul debitor si rupe titlul constatator al creantei, nu mai are obligatie de restituire catre solvens. bun...dar cum face dovada ca a avut o creanta fata de altul daca a rupt titlul?!!