avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Activitate Biró Somodi Katalin

Activitate Biró Somodi Katalin

Am o mare problema. Avem un angajat care se afla in concediu medical din luna mai anul trecut. Am dat adeverinta in fiecare luna, dar nu de mult am observat ca nu treceam 9 zile din anul 2015, asa ca a depasit 90 de zile . In luna iulie a depasit cu o zi, deci la cerificatul din iulie trebuia avizat catre expert. (n august dupa 8 zile , celalat certificat a fost avizat.}
Raspunsul primit de la CAS:
Certificatul cu seria XX si numarul XXXX nu verifica regula Regula CCM.R28: Nr.zile CM pentru ITM nu poate depasi 90 zile/an fara avizul medicului expert.
Se mai poate ajuta medicul expert in situatia asta, se poate corecta certificatul?
Ce sfaturi imi puteti da? Trebuie sa caut neaparat o solutie ca sa rezolv problema.
Multumesc
Răspuns la discuția zile libere platite deces socru
Multumesc!
Răspuns la discuția zile libere platite deces socru
Buna ziua! cum este acum in 2012 cazul decesului socrului, se acorda zile libere? cum ? cate zile? daca na fost modificat CIM, nici Regulamentul intern? nu pot sa plec la inmormantare pt. ca nu se da zile libere.....
Discuție SOS - REVISAL
Am reusit! Au aparut prima salariat, am dat la renunt, ca o sa incerc mai tarziu cand am mai mult timp si nu a mai aparut in baza de date ca sa pot adauga salariul. doi angajati nu au fost preluati din baza de date veche -una este suspendat din cauza concediu fara plata (cred ca de asta nu a aparut), celalat cu contract determinat si inca nu a fost prelungit. Nu stiu ce sa fac poate cineva sa dea niste sfaturi?