Va multumesc pentru sfaturi si incerc sa vin cu cateva completari
cu schimbtul numarului de telefon.. nu tine.. pentru ca stie nr de telefon de la munca;
o sa incerc sa-i inregistrez amenintarile, dar in ultimul timp.. nu ma mai suna... doar prin sms-uri isi exprima frustrarile. Chiar daca ma suna la munca... nu vorbeste... daca raspunde alt coleg... cere cu mine si... pauza. :)
fostul ei sot... a incercat sa discute cu ea.... dar se pare ca ... n-are cu cine.
O sa va tin la curent cum decurg lucrurile si astept in continuare sugestiile dumneavoastra.
Buna,
Sunt din Iasi si am nevoie de ajutor. O distinsa "doamna" - fosta sotie a prietenului meu (de care s-a despartit inainte sa ne cunoastem) ma ameninta si ma jigneste continuu prin sms-uri si mai nou si prin telefoane la locul de munca. Nu i-am dat apa la moara in ideea ca poate se plictiseste, dar amenintarile continua si... chiar nu mai am timp si nervi sa-i suport toate aberatiile Nu vreau sa intru f ,mult in detalii dar se pare ca pana acum nici fostul ei sot n-a reusit s-o convinga sa inceteze.
Vreau sa va intreb daca sms-urile sant considrate probe atat pentru plangere la politie cat si pentru un eventual proces de calomnie ?
Va multumesc.