avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Activitate annanne

Activitate annanne

Va multumesc pentru sfaturi si incerc sa vin cu cateva completari
cu schimbtul numarului de telefon.. nu tine.. pentru ca stie nr de telefon de la munca;

o sa incerc sa-i inregistrez amenintarile, dar in ultimul timp.. nu ma mai suna... doar prin sms-uri isi exprima frustrarile. Chiar daca ma suna la munca... nu vorbeste... daca raspunde alt coleg... cere cu mine si... pauza. :)

fostul ei sot... a incercat sa discute cu ea.... dar se pare ca ... n-are cu cine.

O sa va tin la curent cum decurg lucrurile si astept in continuare sugestiile dumneavoastra.

Va multumesc!
Buna,
Sunt din Iasi si am nevoie de ajutor. O distinsa "doamna" - fosta sotie a prietenului meu (de care s-a despartit inainte sa ne cunoastem) ma ameninta si ma jigneste continuu prin sms-uri si mai nou si prin telefoane la locul de munca. Nu i-am dat apa la moara in ideea ca poate se plictiseste, dar amenintarile continua si... chiar nu mai am timp si nervi sa-i suport toate aberatiile Nu vreau sa intru f ,mult in detalii dar se pare ca pana acum nici fostul ei sot n-a reusit s-o convinga sa inceteze.
Vreau sa va intreb daca sms-urile sant considrate probe atat pentru plangere la politie cat si pentru un eventual proces de calomnie ?
Va multumesc.