avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Activitate dumitramicmi

Activitate dumitramicmi

Răspuns la discuția radiere auto de la impozit
Am fost la REMAT, dar nu pastreaza actele atat de mult timp. Mi-au explicat ca oricum actul ar fi inutil, deoarece am predat masina ca fier vechi. Nu stiu daca e asa, nu mai tin minte daca identitatea masinii a fost trecuta acolo. Eu sunt convins ca dupa predarea masinii la REMAT am depus actele la Primarie pentru radierea de la impozit, pentru ca altfel as fi primit somatia in anul urmator, nu dupa 5 ani, dar nu mai stiu daca au fost inregistrate si nu stiu cum as putea dovedi. Cineva m-a sfatuit sa cer cercetarea arhivei de la taxe si impozite. Daca nu am succes sau rezulta ca nu am radiat masina in 2005, cum pot s-o radiez macar acum? Va multumesc.
Buna ziua. Am o problema in legatura cu radierea unui autoturism. In 2005, l-am radiat din circulatie la cerere si apoi l-am vandut la REMAT ca fier vechi. Acum cateva zile am primit o somatie de la primarie sa platesc impozitul restant, pentru ca masina nu este radiata. Cautand actele, am constatat ca nu am certificat de radiere, iar documentul de la REMAT nu mai poate fi citit, nu se mai vad decat stampilele pe el. Am obtinut un duplicat al certificatului de radiere de la Politie, dar nu am reusit sa obtin si o copie a actului de la REMAT, pentru ca a trecut prea mult timp. Ce e de facut? Va multumesc.