avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Activitate dreams

Activitate dreams

Multumesc ptr indrumare @adriantot. / Acum o ora am intampinat o noua problema legata de presedinte.....veneam acasa cu sotul meu de la cumparaturi,sotul l-a abordat pe strada in fata scarii....presedintele l-a facut prost si i-a spus sa se duca dracului....sa nu-l mai luam noi la intrebari .Luni vom merge la politie sa depunem plingere impotriva lui...altceva chiar nu mai avem ce face.Suntem consternati de ceea ce se intampla......no comment.
carol_lorac a scris:

in 10 zile de la afisarea tabelului de intretinere aveti dreptul de a face contestatie SCRISA la calculul intretinerii. cu aceasta ocazie cereti explicatii SCRISE asupra datoriilor cit si asupra penalizarilor pe care le aveti de platit.
asa cum a citat si @danike, calulul penalizarilor se fac incepind cu a 31-51 zi (in functie de ceea ce s-a stabilit in asociatia de proprietari respectiva printr-o decizie a adunarii generale), iar cuantumuul penalizarilor NU TREBUIE SA DEPASEASCA suma datorata
pentru a evita situatii de genul "disparitiei" presedintelui, orice solicitare adresata asociatiei sa o faceti in dublu exemplar (de preferat la calculator) si sa vi se puna numarul si data inregistrarii pe exemplarul dvs
Ce sa mai zic...Am cerut administratorului listele de plata din urma...momentan nu le-am primit....iar raspunsul pe care l-am primit vizavii de suma de 2100 lei este urmatorul ,,nu stiu de unde apare aceasta suma...comitetul este de vina....nu stiu nu cunosc...etc,, acestea sunt cuvintele administratorului.
comitetul nu poate impune decit procentul de penalizare (maxim 0,2%/zi si trebuie sa se regaseasca intr-unul din procesele verbale ale comitetului, si nu se aplica retroactiv). in rest este direct raspunzator de calculele pe care le face, ca de aceea este administrator si nu numai casier

Eu va multumesc tuturor ptr sfaturi.In situatia de fata ma confrunt cu o problema din care chiar nu stiu cum sa ies.Am vorbit cu administratorul ultima data ieri seara.Citez cuvintele administratorului ,,nu va voi da nici cererea care ati facut-o asociatiei cu nr de inregistrare si nici listele de cheltuieli pe care lea-ti solicitat...nu veti vedea nimic de la mine...va rog sa nu ma mai deranjati ,,....punct si mi-a inchis usa in nas.Azi l-am pindit pe presedintele care a disparut de cand am depus eu cererea ctre asociatie in urma cu 10 zile, am stat pina acum 30 min in fata scarii blocului ca sa reusesc sa dau de el...daca urca in apartament nu mai raspundea la usa....citez cuvintele presedintelui....,,nu va dau nici un act si nici o lista de plata din urma...lasati-ma in pace.nu vedeti de la mine nici o hirtie cu nr de inregistrare,,.....si a fugit pe scari si pauza.....X-(X-(X-(.....Ce parere aveti?...Ce ma sfatuiti sa fac? Ca sa stiti despre ce asociatie este vorba....Asociatia de proprietari Piatra Craiului Nr3 Timisoara....presedintele este Wagner Herman locuieste la sc G apt 31 iar administrator este Nicodim Maria....
adriantot a scris:

dreams a scris:

App. am achitat 1800 lei si acum mai amde plata inca 1700 restante....Va rog mult explicati-mi cum s-a ajuns la o astfel de suma? X-(:(

Poate ne explicati ce ati vrut sa spuneti mai sus.
Spuneti ca pe lista ar fi 2100 lei.
Ati achitat 1800 lei si mai aveti de plata 1700 lei restante?
Dar penalizarile care sunt, unde sunt?
Ce legatura este intre aceste sume?
Poate cand ati plecat in strainatate ati lasat restante....

nu am avut deloc restante cand am plecat din tara eram la zero.....in fiecare luna s-au afisat cheltuielile care ptr apartamentul meu erau 45lei/ luna.....lle-am achitat la intoarcere dupa un an de zile iar suma adunata cheltuieli plus penalizari este egala cu 2100 lei(dupa calculele administratorului) din aceasta suma am achitat 1800 lei si in prezent mai am de achitat penalitati 1700....nici eu nu inteleg nimic din aceste calcule.Am cerut presedintelui in scris o evidenta din urma a listelor de plata......precizand motivul ptr care doresc acestea...plus faptul cum s-au aplicat penalitatile ...dar din nefericire...presedintele ...a disparut subit...cei de la primarie imi cer hirtia cu care m-am adresat in scris presedintelui...de unde sa o mai iau daca acesta nu este de gasit????Concluzia este ca presedintele este inteles cu administratorul si acum nu stiu cum sa o mai scoata la capat.
Ce sa mai zic...Am cerut administratorului listele de plata din urma...momentan nu le-am primit....iar raspunsul pe care l-am primit vizavii de suma de 2100 lei este urmatorul ,,nu stiu de unde apare aceasta suma...comitetul este de vina....nu stiu nu cunosc...etc,, acestea sunt cuvintele administratorului.
Buna ziua.Am si eu o intrebare.Am lipsit din tara timp de un an.La intoarcerea acasa pe lista afisata la intretinere la bloc aveam urmatoarea suma..2100 lei.Mentionez ca in apartamentul meu nu a locuit nimeni,nu au fost consumuri de nici un fel ,a fost debransat si de la reteaua de termoficare,la cererea mea.Pe listele de plata apare lunar suma de 45 lei cheltuieli comune.Administratorul mi-a spus ca suma de 2100 lei rezulta din acumularea penalitatilor timp de 365 zile. Insumate cheltuielile mele pe un an adica 45*12 luni =540 lei>De aici si pina la fabuloasa suma de 2100 lei cum se poate ajunge??Ce metoda se aplica la calculul penalitatilor?App. am achitat 1800 lei si acum mai amde plata inca 1700 restante....Va rog mult explicati-mi cum s-a ajuns la o astfel de suma? X-(:(