carol_lorac a scris:
in 10 zile de la afisarea tabelului de intretinere aveti dreptul de a face contestatie SCRISA la calculul intretinerii. cu aceasta ocazie cereti explicatii SCRISE asupra datoriilor cit si asupra penalizarilor pe care le aveti de platit.
asa cum a citat si @danike, calulul penalizarilor se fac incepind cu a 31-51 zi (in functie de ceea ce s-a stabilit in asociatia de proprietari respectiva printr-o decizie a adunarii generale), iar cuantumuul penalizarilor NU TREBUIE SA DEPASEASCA suma datorata
pentru a evita situatii de genul "disparitiei" presedintelui, orice solicitare adresata asociatiei sa o faceti in dublu exemplar (de preferat la calculator) si sa vi se puna numarul si data inregistrarii pe exemplarul dvs
Ce sa mai zic...Am cerut administratorului listele de plata din urma...momentan nu le-am primit....iar raspunsul pe care l-am primit vizavii de suma de 2100 lei este urmatorul ,,nu stiu de unde apare aceasta suma...comitetul este de vina....nu stiu nu cunosc...etc,, acestea sunt cuvintele administratorului.
comitetul nu poate impune decit procentul de penalizare (maxim 0,2%/zi si trebuie sa se regaseasca intr-unul din procesele verbale ale comitetului, si nu se aplica retroactiv). in rest este direct raspunzator de calculele pe care le face, ca de aceea este administrator si nu numai casier
Eu va multumesc tuturor ptr sfaturi.In situatia de fata ma confrunt cu o problema din care chiar nu stiu cum sa ies.Am vorbit cu administratorul ultima data ieri seara.Citez cuvintele administratorului ,,nu va voi da nici cererea care ati facut-o asociatiei cu nr de inregistrare si nici listele de cheltuieli pe care lea-ti solicitat...nu veti vedea nimic de la mine...va rog sa nu ma mai deranjati ,,....punct si mi-a inchis usa in nas.Azi l-am pindit pe presedintele care a disparut de cand am depus eu cererea ctre asociatie in urma cu 10 zile, am stat pina acum 30 min in fata scarii blocului ca sa reusesc sa dau de el...daca urca in apartament nu mai raspundea la usa....citez cuvintele presedintelui....,,nu va dau nici un act si nici o lista de plata din urma...lasati-ma in pace.nu vedeti de la mine nici o hirtie cu nr de inregistrare,,.....si a fugit pe scari si pauza.....X-(X-(X-(.....Ce parere aveti?...Ce ma sfatuiti sa fac? Ca sa stiti despre ce asociatie este vorba....Asociatia de proprietari Piatra Craiului Nr3 Timisoara....presedintele este Wagner Herman locuieste la sc G apt 31 iar administrator este Nicodim Maria....