avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Activitate geolim

Activitate geolim

Răspuns la discuția divort cu minor
asta este singura solutie.dar in cazul minorei daca peste 5 ani mama sa cade la pat si o sa trebuiasca sa o iau la mine definitiv deci si domiciliul si alti prieteni si scoala schimbata nu mai este un soc psihologic pentru copil.daca ea pleaca undeva cu copilul si se intimpla ceva cine raspunde?deja are momente de pierdere a echilibrului dar peste citiva ani?
imi cer scuze .am reeditat mesajul
copilul de 4 ani este al nostru
Discuție divort cu minor
dupa m-ai multe scandaluri[parte din vina mea parte din vina ei]m-am trezit cu un telefon ca si-a facut bagajele si a plecat cu copiii[3 fete din alta casatorie]si am ramas acasa cu o fetita de 4 ani.Acum a inceput scandal ca sa-i dau fata ca ma-i bine sa o judece copilul si sa o blesteme mai tirziu[buna rau afirmatia]dar ea nu o lasa ,o ia cu ea.Nu beau sa cad pe jos am muncit 15 ani si iam crescut copii si acum ei nu sunt in stare sa dea buna ziua.sa-u sfatuit si au plecat[copii au 18 si 19 ani].ce sanse credeti ca am ca sa iau copilul sub protectie[nu sub tutela]deoarece eu consider ca nu mai are toate mintile daca a putut sa-mi zica citez-ce te-am pus eu sa le cresti ,ce vrei sa te spele pe picioare!!!!!!!nu am vrut decit sa ma iubeasca si sa ma respecte[nu le-am impus niciodata sa-mi zica tata][mentionez ca are si o boala mostenita-atrofie cerebrala care in timp poate duce la dementa dar pina acolo ii afecteaza partile motorii si sunt sanse sa ajunga in carucior]credeti ca as avea vreo sansa sa iau copilul la mine[copilul de 4 ani este al nostru]am stat cu chirie acum eu plec la parinti unde am domiciliul pe buletin iar ea sta cu chirie.are sal 8mil eu chistig 30-40 mil
Discuție predare firma
am o firma cu datorii catre stat si vreau sa o predau.Am inteles ca sunt firme care preiau prin cesionare sau alte solutii.Vreau si eu un sfat cum sa procedez pentru ca unde am untrebat nimeni nu vrea sa-mi explice ce riscuri sunt