am o firma cu datorii catre stat si vreau sa o predau.Am inteles ca sunt firme care preiau prin cesionare sau alte solutii.Vreau si eu un sfat cum sa procedez pentru ca unde am untrebat nimeni nu vrea sa-mi explice ce riscuri sunt
totul depinde de cesionar daca acesta este de acord sa preia o firma cu datorii sau nu si daca este de acord sa se oblige el sa le achite.
acest lucru se va mentiona in contractul de cesiune pe care il veti incheia impreuna.
Daca o "predati"/cesionati cu datorii, indiferent cui, puteti raspunde in fata legii daca ulterior societatea intra in faliment si se solicita raspunderea personala a administratorilor a caror activitate a con/dus la acest rezultat.
Nu va ganditi ca o cesionati si gata, ati scapat de orice responsabilitate legala.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Cesiune firma
liviusss
Buna ziua!
Am si eu o intrebare! Nu ma prea pricep la partile economice si legale date de cesionarea unei firme.
Pe scurt, am o firma pe care am avut o ... (vezi toată discuția)
Cesiune
aka.fg
BUNA SEARA, AM O INTREBARE SI ANUME DACA LA O CESIUNE, CAND DIN CEI DOI ASOCIATI UNUL CESIONEAZA CELUILALT,CEL RAMAS PREIA SI ACTIVUL SI PASIVUL AUTOMAT?, SAU ... (vezi toată discuția)