avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Activitate Ovidel

Activitate Ovidel

Pei am dovada da fara drept de circulatie:D...Pei eu dovedesc ca am curs de legislatie prin dovada asta:D...
Am o intrebare...Mi-a fost suspendat permisu cat. B pentru alcool...Am voie sa conduc scuter motor de 49 cmc???
M-am interesat in dej si mia iesit in sange 1,05 respectiv 0,95...Dovada a zis ca nu se poate sa imi dea dar cel mai probabil o sa imi dea o amenda administrativa...si permisu pe inca 3 luni de la hotararea judecatoreasca definitiva...
Pana se finalizeaza procesu imi da dovada cu drept de circulatie???
Am o problema...In data de 22 Martie am fost oprit de politia...Mi-a pus fiola si aveam 0,56 in aerul expirat...M-au dus la INML mi-au luat 2 probe cu diferenta de 60 de minute intre ele apoi la sectie am dat declaratie...Specific ca locuies in municipiu Cluj si m-au oprit in Dej...Au trecut 3 luni...M-am interesat la Politia Cluj si mi-au spus ca ei nu stiu nimic sa ma duc sa ma interesez in Dej...Ce sa fac???????????????
1.Unde sa ma interesez?La politie?(Mentionez ca nu cunosc orasul deloc si nici nu stiu la ce sectie de politie am fost dus)
2.Trebuie sa ma anunte de probele de la sange?
3.Cand incepe procesu?
4.Procesu o sa fie in Dej?
5.Care ar fi pedeapsa?Amenda?
6.La proces sunt obligat sa ma prezint?
7.Mentionez ca nu era masina mea...si ca am fost cu niste prieteni intrun club...Spre Dej a condus un baiat care nu bause...Eu ma jucam in alta camera biliard iar el era in alta camera...Am baut vreo 5 beri in vreo 4-5 ore iar cand sa mergem acasa soferu era mort de beat...2 nu aveau permis iar unul era mai beat ca soferu...Asa ca am condus eu...Nu l-am vazut pe sofer ca a baut.