avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am voie sa conduc un scuter daca imi este suspendat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am voie sa conduc un scuter daca imi este suspendat permisul pentru alcool?

Am o intrebare...Mi-a fost suspendat permisu cat. B pentru alcool...Am voie sa conduc scuter motor de 49 cmc???
Cel mai recent răspuns: Ovidel , utilizator 00:44, 25 Iulie 2010
Da daca faceti cursul de legislatie si scuterul este inregistrat.
Ultima modificare: Vineri, 23 Iulie 2010
rares85, utilizator
Pei am dovada da fara drept de circulatie:D...Pei eu dovedesc ca am curs de legislatie prin dovada asta:D...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat doresc sa conduc scuter. am voie ? zodrakb zodrakb Mi-a fost retinut permisul de conducere cat. B pentru alcool, trimis in judecata pentru dosar penal. Procesul nu a avut loc inca si nu am primit nicio pedeapsa ... (vezi toată discuția)
Urgent selciuk selciuk am condus un scuter de 49 cmc , intr-o intersectie ne dirijata am tranversat din stanga ma lovit unu . din care eram baut (0,32) si scuterul era ... (vezi toată discuția)
Ce pedeapsa risca? Ellena007 Ellena007 Buna ziua.Am si eu o mica problema.Am un prieten care a suferit un accident cu scutere,accident in urma caruia o persoana a decedat.Cel care a decedat,conducea ... (vezi toată discuția)