avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Urgent
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Urgent

am condus un scuter de 49 cmc , intr-o intersectie ne dirijata am tranversat din stanga ma lovit unu .

din care eram baut (0,32) si scuterul era neinmatriculat si nici scuterul nu era al meu , am fost la politie mi-a oprit permisu de conducere pe o perioada de 90 de zile din care am dat examen si am drept de circulatie de 45 de zile , mi sa facut dosar penal pentru ca scuterul era neinmatriculat sunt acuzat de art 334 al 6 cp

in care art 334 al 6 nu exista doar pana la 4
in cazul asta ce pot face
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:40, 2 Februarie 2016
Este o eroare.
in cazul asta ce as putea sa fac ,mai ales ca de 2 ani sunt cu dovada , dosarul meu fiind la politie comunala , ce ma sfatuiti
Faceți o solicitare către poliție pentru a vă comunica încadrarea și explicați că încadraea ce va fost comunicată este greșită.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere scuter fara permis hany_2220 hany_2220 buna ziua.am condus un scuter fara permis de conducere si neinmatriculata ,ghinionul meu a fost sa ma aleg cu un dosar penal .as vrea sa stiu ce se poate ... (vezi toată discuția)
Circulatie cu numere expirate, doua abateri! va rog ajutati-ma cu un sfat Robertrobi Robertrobi Buna seara. As avea o intrebare , In ziua de 15.08.2014 am fost oprit de catre un echipaj de politie eu avand numere expirate la masina mi sa retinut ... (vezi toată discuția)
Conducere autovehicul fără asigurare glafira glafira Bună seara v.as ruga dacă mă puteti ajuta cu un sfat am condus o mașină înscrisă pe Anglia fără asigurare la noi în România am fost oprit de ... (vezi toată discuția)