avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Activitate andreea drugan

Activitate andreea drugan

Răspuns la discuția rectificare sentinta civila
dintr-o greseala de tehnoredactare
buna ziua,

in iulie 2009,am primit o sentinta definitiva iar in sept.2009 adevenit si irevocabila (cu privire la un imobil)
in 2010 in luna august am fost sa fact cadastrul la casa si am aflat ca in sentinta pe care o aveam exista o greseala si anume este trecuta doar "camera nr.3" fara a fi mentionati si cei 70 metri patrati ce reprezinta curtea.(mentionez ca la proces am anexat la dosar copie dupa actul initial al imobilului in care practic trebuia doar sa fie transcris pe numele meu ceea ce s-a si intamplat mai putin cei 70 m)
In consecinta am deschis un nou dosar pentru a cere rectificarea sentintei.
Avocatul angajat de noi a incadrat dosarul cu obiect:completare dispozitiv-dosarul a fost respins pe motiv ca a trecut perioada in care puteam aduce la cunostiinta instantei posibilele reclamatii.
Am facut recurs cu acelasi obiect de dosar si tot s-a respins
ce as putea sa fac ca sa obtin o sentinta completa definitiva si irevocabila

Va multumesc.
este posibil ca o persoana fizica (2 tineri casatoriti) sa i-a un teren in concesiune de la primarie in vederea construirii unei locuinte?
Discuție casa de marcat
Am o intrebare o firma poate muta casa de marcat (prin vanzare pur si simplu) pe o alta firma cu date de identificare diferite sau trebuie sa faca aanumite demersuri ?
Cum ar fi radierea ei de undeva,otinerea unei autorizatii?
Am si eu o intrebare bunica mea (77 ani)nu are nici un venit ar putea beneficia de aceasta pensie sociala?
Daca da ar putea cineva sa imi spuna care sunt actele necesare pt dosar si unde ar trebui sa le depun.

Va multumesc anticipat