am o polit acasco la genrali
in 16 mai am derapat si am intrat intr-un cap de pod
avariile nu erau foarte mari radiatoare bara capota, airbagurile nu au sarit.Am fost la generali..au deschis dosarul..dupa vreo 2-3 sapt imi spun ca e dauna totala...nu syiu cum.......masina e asigurata la 12.000 euro....suma calculata de ei....apoi imi spun ca ei nu mai pot despagubi intreeaga suma findca a scazut piata....au scxos epava la licitatie..au zis ca au obtinut 3000 euro pe ea si ca ma vor mai despagubi ei cu 7000 euro....de 3 saptamani ma poarta sun zilnic la ei..ba de ce nu au sarit airbagurile..au cerut experitza..le-au trimis experitza de la service ca sunt acolo airbagurile si sunt ok...ba le mai trebuie ceva....eu stiu ca dosarulk trebuie solutuioinat in 30 de zile..a trecut deja 1 luna jumatate aproape...ce e de facut in situatia atsa am impresia ca nu ii vor da banii curand..ma tot amande pe o zie palta...ba ca de ce e spart si parbrizu ba ca nu e gata nu stiu ce expertiza ba ca tre semnat dosaru de nu stiu ccine.....
partea trista e cum se comporta direcotul de la generali mures nu imi mai raspunde la telefon...de 2 sapt..am facut plangere la generali bucuresti de 1 sapt...nici un raspuns la fel si l acsa.....asa ca sincer nu inteleg ce mai e de facut......si de ce suntem tratati asa in tara asta........chiar nu avem nici un drept numai obligatia de a scoate banii din buzunar?....