avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... casco generali
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

casco generali

Buna ziua

am o polit acasco la genrali
in 16 mai am derapat si am intrat intr-un cap de pod
avariile nu erau foarte mari radiatoare bara capota, airbagurile nu au sarit.Am fost la generali..au deschis dosarul..dupa vreo 2-3 sapt imi spun ca e dauna totala...nu syiu cum.......masina e asigurata la 12.000 euro....suma calculata de ei....apoi imi spun ca ei nu mai pot despagubi intreeaga suma findca a scazut piata....au scxos epava la licitatie..au zis ca au obtinut 3000 euro pe ea si ca ma vor mai despagubi ei cu 7000 euro....de 3 saptamani ma poarta sun zilnic la ei..ba de ce nu au sarit airbagurile..au cerut experitza..le-au trimis experitza de la service ca sunt acolo airbagurile si sunt ok...ba le mai trebuie ceva....eu stiu ca dosarulk trebuie solutuioinat in 30 de zile..a trecut deja 1 luna jumatate aproape...ce e de facut in situatia atsa am impresia ca nu ii vor da banii curand..ma tot amande pe o zie palta...ba ca de ce e spart si parbrizu ba ca nu e gata nu stiu ce expertiza ba ca tre semnat dosaru de nu stiu ccine.....
partea trista e cum se comporta direcotul de la generali mures nu imi mai raspunde la telefon...de 2 sapt..am facut plangere la generali bucuresti de 1 sapt...nici un raspuns la fel si l acsa.....asa ca sincer nu inteleg ce mai e de facut......si de ce suntem tratati asa in tara asta........chiar nu avem nici un drept numai obligatia de a scoate banii din buzunar?....
Ultima modificare: Luni, 28 Iunie 2010
pukul, utilizator
Cel mai recent răspuns: pop sorin , utilizator 09:24, 29 Iunie 2010
Fa o plangere la CSA.Uite aici gasesti nr de contact pt a suna si a te indruma precum si adresa de mail sau rubrica de reclamatii [ link extern ]
Din pacate tergiversarile astea ne omoara si atitudinea oamenilor pusi sa ne rezolve problemele. Reclamatia la CSA este o solutie si daca nu se rezolva puteti solicita o conciliere la asigurator, folosindu-va de ajutorul unui avocat specializat pe probleme de daune auto. Daca nici in urma concilierii nu veti obtine ce va doriti, atunci va trebui sa apelati la instanta, lucru pe care va trebui sa-l aduceti la cunostinta asiguratorului cand veti merge la conciliere. Va urez succes si multa rabdare ca va trebuie!
Pentru a castiga ceva timp cred ca cel mai bine este concilierea si apoi in instanta. Nu cred ca CSA va va rezolva problema.
cioan a scris:

Pentru a castiga ceva timp cred ca cel mai bine este concilierea si apoi in instanta. Nu cred ca CSA va va rezolva problema.



Parca, mai nou, e obligatorie concilierea...dar la subiect:
domnul Adrian Tudor are dreptate, insa nu toti dorim sau avem posibilitatea de a angaja un specialist pt a ne rezolva problemele...probabil asa s-a nasut forumul.
Atacati pe toate flancurile: CSA, conciliere, cereri scrise peste tot in baza legii 544/2001, instanta.
Va recomand sa formulati o chemare in judecata cat de repede intrucat termenele sunt foarte lungi...in felul asta castigati timp si aveti un factor de stress cu care atacati.
Este o metoda de abordare, la mine da rezultate :)
CSA intradevar NU este avocatul dvs , insa daca va ganditi sa va faceti singur dreptate va recomand CSA Bucuresti intrucat in teritoriu CSA are rol de intermediar si nici decum arbitru !!!Nu va puneti sperante in CSA.

Sfatul meu de mai sus cu siguranta va avea rezultate in favoare dvs, asta cu o abordare pe masura.Daca doriti vorbim pe privat, incerc sa va ajut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casco omniasig sss17 sss17 Salutare! Am o polita casco la omniasig din august 2009. in februarie am avut o dauna la masina am facut toate actele pentru a baga masina in service si am ... (vezi toată discuția)
Recuperare paguba irbo irbo buna ziua. zilele trecute am fost loviti de o masina apartinand unei societati comerciale. societatea are rca la carpatica. astazi am fost la carpatica pentru ... (vezi toată discuția)
Societatea de asigurari nu vrea sa plateasca dauna adycostea adycostea sunt pagubit intr-un accident auto si soc de asigurari nu vrea sa plateasca dauna pe motive subiective! vreau sa ii dau in judecata si sa ma reprezint ... (vezi toată discuția)