avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Activitate pamitu

Activitate pamitu

am cumparat un apartament cu credit ipotecar,pe care l-am platit timpt de 2 ani,intre timp am facut un imprumut de nevoi personale la aceiasi banca. Daca nu s-au mai platit amindoua banca poate scoate la vanzare imobilul ipotecat pentru amandoua creditele sau numai pe valoarea ipotecii ?
Răspuns la discuția lichidarea unei societati
sa dat deja inceperea urmaririi penale trebuie sa ma prezint luni 05.07.2010 sa dau declaratie.
am fost la lichidator la sediu cu actele societatii de mai multe ori,sediul lichidatorului se afla intr-o alta localitate fata de societatea lichidata,de 3 ori era inchis la sediul lichidatorului, iar in fine cand am gasit deschis era doar secretara care ma pus sa numerotez toate filele existente in dosare,aproximativ 20 000- 25 000 de file, ca altfel ea nu le primeste. Am plecat de acolo cu tot cu actele societatii ,vorbind in prealabil la telefon cu lichidatorul si spunindui ca nu am bani sa ma plimb pe drumuri si daca doreste stie adresa mea sa vina dinsul si ii voi pune la dispozitie toate actele,si dupa aceea m-am trezit cu dosar penal pentru ca nu am pus la dispozitia lichidatorului actele contabile ale societatii. Ce pot sa fac?