avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu banca

am cumparat un apartament cu credit ipotecar,pe care l-am platit timpt de 2 ani,intre timp am facut un imprumut de nevoi personale la aceiasi banca. Daca nu s-au mai platit amindoua banca poate scoate la vanzare imobilul ipotecat pentru amandoua creditele sau numai pe valoarea ipotecii ?
Cel mai recent răspuns: owlman , utilizator 14:52, 21 Iulie 2010
Banca isi poate recupera ambele credite prin vanzarea imobilului in cadrul procedurii de executare silita.
Trebuie insa avut in vedere ca acum sunt sanse foarte mari ca prin vanzarea imobilului sa nu se poata stinge intreaga datorie, din cauza scaderii preturilor imobiliare. In aceasta situatie, procedura de executare silita va continua cu vanzarea altor bunuri aflate in posesia debitorului, pana la stingerea intregii datorii. Daca totusi din vanzarea imobilului rezulta mai multi bani decat valoarea datoriei, diferenta ramane in posesia dvs.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Iulie 2010
owlman, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soțul meu este executat silit pentru un credit de nevoi personale. se poate vinde locuința bun comun dacă e ipotecată la o bancă? Ccris74 Ccris74 Buna ziua, Sotul meu este executat silit pentru un credit de nevoi personale. Locuinta, proprietate comuna este ipotecata la o banca. Se poate vinde acest ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit de nevoi personale cu ipoteca ! MariaCN MariaCN Buna ziua, In anul 2008 am contractat un credit de nevoi persoanel cu ipoteca, pentru a ajuta o persoana. Aceasta persoana a ipotecat casa pt acest credit. ... (vezi toată discuția)
Firma recuperare, posibilitate sechestru pe apartament cumparat cu credit petryno79 petryno79 Buna ziua, am avut un credit de nevoi personale la o banca pe care nu l-am mai platit de ceva timp,banca a cesionat creditul catre o firma de recuperare vreau ... (vezi toată discuția)